Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 622
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 480
Утре ,сигурно ще има плен на капитан.И Ива сигурно ще спечели и ще плени Момчил.
Пак нагласена игра да завъртят отново колелото
Аман от режисирани игри !!

# 481
След днешния епизод съм още по- разочарована ,че този смешко Рълев с голямо самочувствие ще е победител!!!

# 482
Тоест утре Ива пленява Момчил? Така не стават ли племе от 9 човека? Е то със сигурност се знае че Момчил ще е пленен от сценария на 11 седмица. Ама много неравностойно ще е 9 на 7 на 7. Но от сценария за топ 10. Тогава пък може да се случили обединения и хиляди размествания. Може по това време Момчил да си е сега при Амазонките и след разпадането Момчил да бъде взет при Гладиаторите. Ама този човек който казва че е чул такава информация на Момчил, кой ли е не знам. Но със сигурност не е от сегашното племе на Старейшините. По скоро сякаш амазонка която е станала старейшина и вече като стават 10 тя да говори с Момчил и да каже какво е чул/а за него.

# 483
А дали след пленяването няма да има пак размяна и Вики да се озове при сините?

# 484
Много ще ми е гадно, ако Момчил напусне заради контузия. 😕 Видях в Инстаграм профила му снимка от 30.08 на плажа с приятелката му. Може и само да е качена на тази дата, но няма видима контузия на крака или ръката.
В стори на приятелката му от 2.09 двамата са във фитнеса, така че не ми се връзва сериозната контузия да е при него!

Последна редакция: вт, 19 сеп 2023, 00:05 от hrisi04

# 485
Спойлерът, че амазонките няма да отлепят от реката ще излезе верен, ето защо от тях само Цвети е на финала.

# 486
  • Sofia
Нито една игра ли не са спечелили амазонките?

# 487
Еми племе 80 процента от жени, не мисля че може да победи в каквато и да е битка. Дори и трима мъже не могат да им помогнат.

# 488
Спойлерът, че амазонките няма да отлепят от реката ще излезе верен, ето защо от тях само Цвети е на финала.

Другата седмица ще бъдат на стопанството.

# 489
Амазонките спечелиха първата седмица, втората номинационна -изометрията на така нареченият кръст.  Други игри за сега- ЙоК.🤪 Предвиждам следваща седмица повече победи 😉😁
Но пък то си е нормално до сега да губят,   90% силови битки с мъкнене и влачене и за капак ГатЮ и плуване.🤣 За мен при дадените обстоятелства добре се справят момичетата . 💪След голямото миксиране ще се види най- вероятно и повече качества. Не случайно четири сезона племената бяха смесени, при игрите в първи етап без голяма физическа сила- т.е." танкове" си кръгла нула. Яд ме е само, че тази година имаха много добре физически подготвени жени и ги опропастиха със  глупав сценарий. Ноооо да се надяваме , че следващия сезон ще се поправят.😜

П.П. По принцип не харесвах Рълев 1, ама след днес ми падна в очите много.😔 Жалко, че отново такъв типаж печели.

# 490
Няма да чакаме другата седмица.
Амазонките излитат в небето още тази седмица.
Победа след победа.Grinning

# 491
Няма да чакаме другата седмица.
Амазонките излитат в небето още тази седмица.
Победа след победа.Grinning
От твоите уста в Божиите ( продуцентските ) уши.😉😁🤪

# 492
Вторник, Сряда, Четвъртък и Петък само амазонки ще бият, не го мисли.

# 493
Вторник, Сряда, Четвъртък и Петък само амазонки ще бият, не го мисли.

Опааа, нещо ми намирисва, че Цветито ще се изявява на арената...

# 494
Ф

Ако наистина снимките на фермата да до края на месеца , знае ли се кой стига до финала?

Общи условия

Активация на акаунт