Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 638
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 495
nosmoky95, времето на Дени и Мишо да се спасят е скоро. Но да отписваме ли Румен Радев, тъй като повечето от коалицията му скоро няма да са с него?

# 496
nosmoky95, времето на Дени и Мишо да се спасят е скоро. Но да отписваме ли Румен Радев, тъй като повечето от коалицията му скоро няма да са с него?

Според мен още е рано да го отписваме. С Вальо и Елена имат кандидати за гонене за следващите две седмици. После следват новите, които ще дойдат на мястото на влезлите в играта (бяха се наговорили май да махат новодошлите в племето).

# 497
Какъв е този изтекъл сценарий, за който пишете?

# 498
Спойлерът, че амазонките няма да отлепят от реката ще излезе верен, ето защо от тях само Цвети е на финала.

Другата седмица ще бъдат на стопанството.

Късно е вече

# 499
  • Пловдив
Аз пък чакам Гатьо да иде да се бие на терен.Нека го видим как ще се справи сам ,а пък и море ако има направо ще си ходи 🙂

# 500
Ако са спечелили и двете номинации,как ще има жълта победа в петък? Не почиват ли ?
А Цвети няма ли да е с имунитет , като ново попълнение

# 501
Като видях на една снимка постната тук колко са измършавели сините, очаквам скоро те да бъдат на реката.

С отнемането на Момчил техният отбор много ще се отслаби и те ще имат нужда от подсилване с други играчи.

Последна редакция: вт, 19 сеп 2023, 10:04 от Telesilla

# 502
Явно Дени днес влиза при сините от нещата, които чета, някой знае ли кой праща на острова, според мен са искали да е Благо, но след като Момчил го пленяват праща Моника.
Прогнозирам, че пък Мишо праща Дани.
Отново да попитам, т.к. виждам, че тук пишат хора, които реално имат инфо наистина какво се случва- в какви измами е обвинен Момчил, много ми е любопитно:)

# 503
Ф

Ако наистина снимките на фермата да до края на месеца , знае ли се кой стига до финала?
Знам само, че Андрей е още вътре.

# 504
Ковид, nosmoky95 - кога червените отиват на реката? Време им е.

И кои отпадат тази седмица?

# 505
Играчите, които попадат в нови племена тази седмица, ще имат ли имунитет на съвета?

# 506
  • BG-DE
Това, че Рълев печели сигурно ли е? С всеки изминал ден този човек ми става все по-антипатичен 🥴

# 507
Това, че Рълев печели сигурно ли е? С всеки изминал ден този човек ми става все по-антипатичен 🥴

Не е сигурно. На мен пък Рълев ми харесва. По-добре да спечели някой, който си е дал зор и в социалната игра, а не е седял безучастно и е разчитал цял сезон на физическа сила.

# 508

Не е сигурно. На мен пък Рълев ми харесва. По-добре да спечели някой, който си е дал зор и в социалната игра, а не е седял безучастно и е разчитал цял сезон на физическа сила.
  Sweat Smile vaflichka81 по-добре да беше написала , че ти не вярваш и не си сигурна за информацията  ,че Рълев печели   Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 509
За всички, които я харесват, я не харесват Рълев - можете ли да напишете своите доводи? И на мен не ми харесва, но не мога точно да определя защо. Наистина не ми се вярва да печели той, не ми се вижда като кой знае колко силен играч нито във физическата, нито в социалната игра.

Общи условия

Активация на акаунт