Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 387
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 180
Защо няма спойлери за ФЕРМАТА

# 181
  • BG-DE
Е, този спойлер, че Амазонките са на стопанството не виждам как ще се окаже верен 🤔

# 182
  • Буркина Фасо
преди дни беше малоумно на изцяло женска битка да пуснат жълтите с/у изцяло мъжкото плими (червените).
даже тогава беше само 1 компонент- висиш на пети и на кръста, а сега е многокомпонентна играта. жълтите може да наваксат някъде.

Е как ще наваксат, като изостанат значително на чисто силовите елементи?!
нали видя как жълтите настигнаха сините на ласото. и как жълтите изостават на него - може би най-леката част.
интересно ми е дали ще дадат жълтите как излизат от трапа.

# 183
Е, този спойлер, че Амазонките са на стопанството не виждам как ще се окаже верен 🤔
Вие май не четете спойлери ,я се върнете малко назад  да видите

# 184
  • BG-DE
О-о извинявам се, наистина съм го пропуснала, по-рано четох някакъв, че Амазонките са на стопанството но новият не съм го видяла 😊

# 185
Май спойлерът, че амазонките ще се задържат дълго на реката, ще се окаже верен.

# 186
  • BG-DE
Ами то при тези териториални битки как няма да са все там 🥴

# 187
Ковид, а имаш ли спойлер дали няма да купят нови чаршафи за резиденцията най-сетне?
Голям лукс, голямото скъпо 😅 Пак виждам чаршафите на овце, поне от няколко сезона ги има.

# 188
  • На морето!
И обща баня. Страшен лукс 🤣

# 189
  • софия
Ковид, а имаш ли спойлер дали няма да купят нови чаршафи за резиденцията най-сетне?
Голям лукс, голямото скъпо 😅 Пак виждам чаршафите на овце, поне от няколко сезона ги има.
Бюджетът на продукцията е ограничен и са ги купували на едро 😂

# 190
  • Буркина Фасо
като са здрави защо да купуват нови чаршафи. по 2 мес. само ги използват.

# 191
  • Sofia
Пу да му се не види! Не ставам за предсказател. Горките момичета! С тези битки в стил "кърти, влачи и извозва" ще са с вечен абонамент за реката. Казвам ви, има страшен женомразец в екипа. Това не е нормално! А как ми се искаше да видя стрина Пена на реката..

# 192
“Женските” битки не са зрелищни, а понеделнишкият епизод трупа най-много рейтинг. Не търсете конспирация по-далече от това.

# 193
Някой има ли спойлер кой от Изгубените ще влезе първи? И кога при амазонките ще дойде мъж да ги подсили?

# 194
@Ковид @nosmoky95,
Виктория Пенелова ли е момичето с дългата коса, което нищехме? 😅

Общи условия

Активация на акаунт