Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 395
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 195
@Ковид @nosmoky95,
Виктория Пенелова ли е момичето с дългата коса, което нищехме? 😅
И нейната коса не е баш същата (иначе го докарва на височина 🤪🤣):

# 196
@Ковид @nosmoky95,
Виктория Пенелова ли е момичето с дългата коса, което нищехме? 😅
И нейната коса не е баш същата (иначе го докарва на височина 🤪🤣):

Теодора Мудева е това, снощи в епизода беше по същия начин с ластик в горната част на ръката...

# 197
  • BG-DE
Амазонките по принцип са САМО жени докато старейшината може да е и мъж и жена 😊

# 198
На снимката е Мудева.

# 199
ИВ
Добре, Мудева я избистрихме вече. Остава да уточним това Калоян ли е, или Мастагарков. Мисля, че е Калоян заради бретона и по-дългия бакенбард:

Последна редакция: вт, 12 сеп 2023, 12:10 от Bilyana14.

# 200
Изобщо не ми прилича на Мудева в лице, а точно на Виктория. Между другото за нея не бях чела тук, а я намерих в следванията на останалите. Теодор не го следват толкова.

Момчето е Калоян, Мастагарков май си е син през цялото време, а и е по-висок.

# 201
Включвам се и аз в спойлерската тема, до сега само ви четях. На снимката съм почти сигурна, че е Мудева. Тя си сплита косата на две плитки и й се къдри така. Вчера в епизода имаше сонхрон с много подобна коса. Знам и спойлер, че стига далеч (което не е изненада предвид едита й).

Иначе леля ми познава собственика на резиденцията (една къща за гости във Варвара). Чаршафите май са си техни, не на продукцията. Трябва да й кажа да предаде да си подновят чаршафите 😅 (и мебелировката като цяло, че много ме дразни и тя).

# 202
Имаше друг спойлер в темата преди няколко дни, че Мудева и Румен Радев не стигат много напред.

# 203
Имаше друг спойлер в темата преди няколко дни, че Мудева и Румен Радев не стигат много напред.

И аз виждам, че са поствали в инстаграм на 10. Август (което е май средата на снимките), но това ми казаха от достоверни източници. Все пак обаче "участник х стига напред" е относително. Може "средата на играта" да се счита за супер постижение.

# 204
ИВ
Добре, Мудева я избистрихме вече. Остава да уточним това Калоян ли е, или Мастагарков. Мисля, че е Калоян заради бретона и по-дългия бакенбард:

Аз съм за Калоян

# 205
Калоян е.

# 206
Включвам се и аз в спойлерската тема, до сега само ви четях. На снимката съм почти сигурна, че е Мудева. Тя си сплита косата на две плитки и й се къдри така. Вчера в епизода имаше сонхрон с много подобна коса. Знам и спойлер, че стига далеч (което не е изненада предвид едита й).

Иначе леля ми познава собственика на резиденцията (една къща за гости във Варвара). Чаршафите май са си техни, не на продукцията. Трябва да й кажа да предаде да си подновят чаршафите 😅 (и мебелировката като цяло, че много ме дразни и тя).
Да, кажи, че голям срам с тези чаршафи на Калогера. Поне от 10 години са, изхвърлих такива наскоро. Твърд  и не добре обработен памук, има нови модели, неутрални цветове. Аман от такива хазяи, 15 лева е един долен чаршаф, 35 лева е комплекта, и туризма , и игрите евтина работа.

# 207
Снимките започнаха на 19-20 юни, значи ако са поствали на 10-ти август не би трябвало Мудева и Румен Радев са са стигнали до обединение на племената.

# 208
Е то и Чакала отпадна в първите седмици, ама беше направил пост в Инстаграм в средата на август месец. Не разчитайте кой кога е качил. Ако искат могат да качат на 21.08 хората, ама това няма да значи че ще са били примерно топ 3.

# 209
Спойлер от маса. Понеже е през трети човек, не гарантирам. Калоян печелил, Мастагарков трети остава.

Общи условия

Активация на акаунт