Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 182 335
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 225
Валентин ще е, не е Виолета🤓

# 226
Ужасно добре мислех и гледах снимки и видеа. Ето няколко спойлери, по пътя на моята логика:
По някое време от играта Момчил ще бъде откраднат на капитанска битка от племето на Гладиаторите.
При топ 10 са:
Старейшини:
Елвиса, Мастагарков, Денислава и Ива.
Гладиатори:
Момчил, Крум, Цвети, Калоян, Цецо и Рълев 1.
Мудева и Виолета някакси ще са в отбора на Гладиаторите и ще са близо до топ 10.
Има още да се каже ама е късно и не се сещам за още. Потвърдени снимкови материали:

Тук се виждат Гладиаторите в топ 10

Тук се виждат Старейшините в топ 10
Надявам се да съм помогнал!

# 227
За Старейшините ,възможно тази русата накрая и Дени да е ,защото ми се вижда с малки гърди.До нея е също някоя с малък бюст,не съм сигурна дали е Ива,защото тя е и висока.При Гладиаторите ,това не е Калоян в средата ,по-скоро е Мишо,брат на Радо.Останалите мъже вече сме ги разкрили кои остават.

# 228
Искрено се радвам за което Simple Smile

# 229
Ама хора наистина не четете. При сините на снимката в топ 10( според мен това не е топ 10 ) е и Дунев. Вече беше писано, че не се вижда защото играта е сляпата баба и той е отишъл на поста си. Или понеже е нисък не се вижда зад камерата е.😁
А момичетата са Дени и ? На мен ми прилича на Никол. Ива е значително по- висока и по- надарена.
И наистина си мисля, че това не е топ 10, заради изтеклият сценарии. Нито Момчи, нито Виолета са на снимките.

# 230
  • София
Записвам се и аз да следя. Не е точно спойлер, но чух, че тази година бюджета на предаването бил много орязан и получавали много контузии. Затова и били толкова хора наблъскани вътре, за да не окапят съвсем до финала.

# 231
И за мене тези снимки не отговарят на топ 10. Освен Дунев (олимпиеца в редиците) не виждам и Виолета. Щом водещите се обръщат към нея с въпрос, явно е там:
Скрит текст:
Иначе ей го ластика на Мудева. Браво за наблюдателността! 👏 Аз се чудех каква е тази татуировка. 🤣
Скрит текст:

# 232
Има ли спойлерче кой от Изгубените влиза в играта ?!
На този спойлер му изтече срока на годност !
По -скоро ме интересува кого ще изпрати Васко при Изгубените ! Предвид изтеклите снимки, на които сякаш Виолета е в бордо , залагам на нея !

Аз бях качил снимка на синьото племе, там можеш да намериш отговора.Grinning

Амазонките по принцип са САМО жени докато старейшината може да е и мъж и жена 😊

Не им остава много време да са само жени на амазонките.

# 233
Мен ме интересува ще успее ли някой да развали коалицията на 6-мата гладиатори? Дразня се, че само Радо и Иван ще ходят на елиминации, ако нещо не се промени...

# 234
Мен ме интересува ще успее ли някой да развали коалицията на 6-мата гладиатори? Дразня се, че само Радо и Иван ще ходят на елиминации, ако нещо не се промени...
Надявам се,че ако Мишо бие другата сряда той ще влезе при Гладиаторите и ще изпратят Гатев на Чистилището.Там вече няма мърдане ,дано жена го отстрани /Денислава да е/ Sweat Smile

# 235
  • Варна
Ще се изкефя максимално ако жена изгони Ганьо/Пеньо от ИВ. 🤣🤣

# 236
Аз бях качил снимка на синьото племе, там можеш да намериш отговора.Grinning
Ето го "близкото бъдеще" 🤪:
Скрит текст:
Цитат
Не им остава много време да са само жени на амазонките.
Това означава ли, че следващият победител при Изгубените е Румен Радев?

# 237
  • España
Ясна е работата  : Бай Вальо ще иде да успокоява щерката ! 😉 Благодаря!

# 238
За Старейшините ,възможно тази русата накрая и Дени да е ,защото ми се вижда с малки гърди.До нея е също някоя с малък бюст,не съм сигурна дали е Ива,защото тя е и висока.При Гладиаторите ,това не е Калоян в средата ,по-скоро е Мишо,брат на Радо.Останалите мъже вече сме ги разкрили кои остават.
Пети по ред при Гладиаторите е Калоян. Този по средата може и да е Мишо, но много ми прилича на Цецо.

# 239
Нито Момчи, нито Виолета са на снимките.
Момчил е втори по ред на снимката с Гладиаторите.

Общи условия

Активация на акаунт