Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 182 320
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 240
Ще се изкефя максимално ако жена изгони Ганьо/Пеньо от ИВ. 🤣🤣
Не само тебе!

# 241
Ще се изкефя максимално ако жена изгони Ганьо/Пеньо от ИВ. 🤣🤣
Не само тебе!
Това ще е със сигурност сценария на продукцията...

# 242
  • España
Обаче на снимката на Гладиаторите ( гледам пичУитИ са ги разкарали бай дъ уей) , Цвети е по-скоро в цвят бордо , това значи ли , че и нея са я пратили по някое време в Чистилището ? Или просто се е поизцапала….

# 243
Нито Момчи, нито Виолета са на снимките.
Момчил е втори по ред на снимката с Гладиаторите.
Тцъ, от дясно на ляво са Крум, Рълев, незнайният войн 😁 (предположения за Мишо ), Радо, Калоян и Цвети. Момчи го нема, ни при червени ,ни при сини. Освен да не е изгубен заедно с Виолетка. 😉😁

# 244
Ако "незнайният воин" е Мишо, явно бая е изстрадал в Чистилището 😳, за да стигне от това:
Скрит текст:

... до това:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 12:34 от Bilyana14.

# 245
Ако "незнайният воин" е Мишо, явно бая е изстрадал в Чистилището 😳, за да стигне от това:
Скрит текст:

... до това:
Скрит текст:

Ох, разтупа ми се сърцето. Страхооотно тяло тоя Мишо бе. 🫠🫠🫠

# 246
Ха, забелязахте ли "перките" 🤪 на гърба (двете втори снимки)?

# 247
Тцъ, от дясно на ляво са Крум, Рълев, незнайният войн 😁 (предположения за Мишо ), Радо, Калоян и Цвети. Момчи го нема, ни при червени ,ни при сини. Освен да не е изгубен заедно с Виолетка. 😉😁
Бъркаш Радо с Момчил, на снимката е Момчил

# 248
Скрит текст:
Не мисля, че бъркам. Гледала съм клипчето  в по близък план и там малко по- добре се вижда.  Момчи е по- нисък с по- слабо развит гръден кош и с първи номер подстригана коса. За мен лично този е едно към едно Радо. Особено че дни преди тази снимка, го има в друга от отбора на Гладиаторите, на която Момчи също не присъства.

# 249
Точно Радо е на снимката, това е неговото тяло. Няма нищо общо с Момчил.

# 250
Бях на точно тази битка от която са снимките, които разисквате. Това не са топ 10, а е 6-та седмица и все още са си 3 племената.

# 251
  • España
Тази , която сега излъчват ( прожектират , както би казал Старшинката ) е 2-ра , нали ? Доста са се размесили племената явно в предстоящите 4 седмици .

# 252
Скрит текст:
Не мисля, че бъркам. Гледала съм клипчето  в по близък план и там малко по- добре се вижда.  Момчи е по- нисък с по- слабо развит гръден кош и с първи номер подстригана коса. За мен лично този е едно към едно Радо. Особено че дни преди тази снимка, го има в друга от отбора на Гладиаторите, на която Момчи също не присъства.
Може и аз да бъркам не го изключвам, може би се бъркам защото този който е с къса коса не съм си и помислял че може да е Радо. Трудно ми е да повярвам че ще се е подстригал. Но да може и наистина да е Радо.

# 253
Бях на точно тази битка от която са снимките, които разисквате. Това не са топ 10, а е 6-та седмица и все още са си 3 племената.
Да, неведнъж писах, че няма как това да са топ 10.

Което означава, че Цвети е изгонена в Чистилището, от което е успяла да се върне в отборите (в даден момент) - при Гладиаторите.
Има я и тук:
Скрит текст:

Ако свържем това с подсказката, че Амазонките скоро ще имат амазонец 🤪, можем да предположим, че Румен печели битката при Изгубените и праща Цвети в Чистилището.

# 254
  • España
Vivi, новорегистрираният съфорумец  може да е участник под прикритие 😉.
При всички положения е ясно , че пичУвитИ в сегашната конфигурация дълго няма да ги бъде .

Общи условия

Активация на акаунт