Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 646
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 360
  • BG-DE
И за разкош да им пратят и Валентин, така да ги "разведрява", ех това ще шоу един път 😂😂😂

# 361
Хммм, много интересни ще са следващите 2 епизода. Аз бих заложила на Андрей, мисля че и тея неандерталци ще заложат на победителя от 3ти сезон, обааааче, в този случай ще спечелят и ще разместят всички племена (което не ми се вярва да се случи), другият вариант Андрей губи и ще си разделят Ганьо, Мале, дано Виолета го избере, това ще е 🤭

Последна редакция: пт, 15 сеп 2023, 23:24 от Andi30

# 362
Значи, утре или мъжагите ще заложат на Андрей, а той ще падне, или пък ще заложат на другия и Андрей ще бие, така си мисля. За да станат амазонки мъжете, иначе как ...
Ако опонентът на Андрей беше по-здрав, хич нямаше да се учудя Гатьо да омаловажи победата на Андрю и да заложи на неизвестен як батка, ама той не изглеждаше особено здрав като че ли.

# 363
На този на когото заложат, ще го пуснат на нагласеното трасе с повече фалшиви куки. Явно трябва да разбият пичуити

# 364
Присъствах на лайф в тикток на Николай и Крум. Написах в чата "Дочух от един зъболекарски кабинет че Иван Рълев печели предаването." И Крум отговори "Ами аз чух пък че печели още някой от стадиона." Отричане. Може би наистина Рълев е победителят?

# 365
  • Пловдив
Много интересно ще става .
Аз мисля ,че те ще заложат на Андрей , защото знаят ,че той е победителят от сезона.
А Андрей да падне чак ми се вижда странно,но ще видим.🤔

# 366
  • Sofia
Къде работи Рълев след толкова постове на колко известни е правил зъбите?

# 367
Според мен ако Гладиаторите спечелят, задължително ще опитат да сложат всеки, който има роднина на Чистилището в едно племе. Надявам се да са заложили на грешния кон и да размешват тях
Не се влияйте от думите на Туньо, той общува само с Виолета и не се знае изобщо какво знае и какво не. Ако все пак е прав - жалко. Румен Радев и Гайтанов са много интересни персонажи и щеше да е хубаво да ги гледаме в племената.

# 368
Къде работи Рълев след толкова постове на колко известни е правил зъбите?
На Иван /водещия на Фермата/ и на Чакалов.

# 369
Охх ще спра да чета спойлерите,напрягам се Sweat Smile.Не харесвам Рълев и това си е.Има нещо много мазно и дразнещо в него .Не мога да си го обясня ,ама не е моя човек ,и като знам че той е победителя хахха

# 370
А аз харесвам Рълев. Един от най-интелигентните участници този сезон. Просташко поведение от него не съм видяла все още, а и много прилично си се представя в игрите.

# 371
  • На морето!
Къде ги четете тези спойлери, аз само предположения и анализи виждам в темата. Диванчето ни т.г. опустя,  Ковид съвсем нищо не казва...

# 372
От думите на Крум в анкета с въпроси -за финала  виждам Крум ,Мастагарков и Рълев / заветния трибой.

# 373
В надкаста Туньо каза, че тримата които най-много горят за играта са Момчил, Цецо и Радостин, може да се е изпуснал и това да са финалистите.
Иначе тоя огън в Радостин не знам къде са го видели, за мен в него няма никакъв живец.

# 374
Момчил е отстранен заради хитруване

Общи условия

Активация на акаунт