Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 626
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 450
Да най-вероятно сте прави, просто така казаха и явно тоя по-напреднал ще е само 1-2 по-късно, което пак е нещо,, и се надявам да съм помогнал малко. Все пак, пак е някакъв напреднал етап с 1-2 седмици. Joy       
                                                                                  П.С.  Абе за какво Виолета ще изпрати Васил пак, а не Мартин, все пак Мартин я прецака също, а и не е кой знае какво в игрите. Някакъв избор е това на Денислава Сигурно.

Последна редакция: нд, 17 сеп 2023, 12:58 от Иван Иванов 726290

# 451
Фермата

Докога са снимките, тази година казаха, че ще свършат преди края на септември? Толкова кратък сезон не мисля, че е имало досега.

В епизода за Фермата на Надкаст от тази седмица Гуспата каза, че вече са приключили снимките.

# 452
Ето ви две размазани снимки от битката в сряда. Имате време да го измислите кой Дени е пратила на плажа.Grinning

# 453
Ето ви две размазани снимки от битката в сряда. Имате време да го измислите кой Дени е пратила на плажа.Grinning

Бахти снимките.Joy  Абе тази 1-2 седмици май ги разбрахме я кажи кво става по-нататък. Кажи поне ще има ли такива завъртания пак. Joy

# 454
  • София
На мен ми се струва, че Моника я няма.

# 455
Моника или Васил е махнала Дени.

# 456
Някъде четох, че Моника напуска след контузия

# 457
Нали писаха, че на колелото на смъртта някой се е претрепал…

# 458
Кое е това колело на смъртта ?

# 459
Мисля, че става въпрос за люлката

# 460
Днес Андрей беше е Надкаст. Каза, че по-късно през сезона е присъствал на битка и  две неща ми направиха впечатление.

1. Каза, че съставът на племената по време на битката, която е гледал, е съвсем различен от този в момента. Ние това го подозирахме предвид снимките, които имаме.

2. Говориха за предпазните мерки на игрите и на битката, която е гледал, продуцентите многократно казали как да се мине трасето и за какво да се внимава. Но участниците не се съобразявали с указанията. На мен ми прозвуча като да е станал някакъв инцидент тогава, но може и да греша.

Последна редакция: нд, 17 сеп 2023, 18:44 от Vaflichka81

# 461
ИВ
На малкото Цвети са му дали мъжки гладиаторски екип, а после "морав". Явно не са предвидили женски червени екипи...
Скрит текст:

# 462
Наистина може ли някой да пусне снимка да покаже каква е тази люлка на смъртта?
Благодаря!

# 463
ИВ
На малкото Цвети са му дали мъжки гладиаторски екип, а после "морав". Явно не са предвидили женски червени екипи...
Скрит текст:

Явно са и дали екипа на близначката от Изгубените. Grinning

# 464
Наистина може ли някой да пусне снимка да покаже каква е тази люлка на смъртта?
Благодаря!
Заповядай:
Скрит текст:

Скрит текст:
ИВ
Скрит текст:
Явно са и дали екипа на близначката от Изгубените. Grinning
Напълно възможно. 😁 Тук реквизитът (и екипите)  са кът. 🤪

Последна редакция: нд, 17 сеп 2023, 22:36 от Bilyana14.

Общи условия

Активация на акаунт