Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 559
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 555
Случайно да има спойлери за Фермата?

# 556
Мисля, че мярнах Моника на промото. За Дени най-безопасно е да прати Виктория: нова е в племето и никой не е привързан към нея.

# 557
А кой отива в чистилището ? Някой ще се смили ли Simple Smile

То това няма нужда от спойлер даже.
Елементарен е отговора.
Жена е и е руса.Thinking

Моника или Вики?
И аз да питам Моника или Вики?

# 558
Спойлера е за руса, Моника е по-малко руса.
Сякаш имаше един кофти спойлер, че Румен Радев няма да се задържи дълго, дали изобщо ще влезе се чудя. Егати къс мета ако е така само с едната мизерия да си тръгне отШоото

# 559

Тук се виждат и Моника, Вики, а липсват Васил и Виолета. Grinning Ако утре пращат руса жена на Чистилището, не ми се вярва която и да е от двете да спечели битката там, даде върне и да изпрати Вили като отмъщение. Също така на горката Цвети са й дали мъжки екип.

# 560
И аз мярнах Моника в промото за утре. И на последната снимка ми се стори, че и двете са там. Вики и Моника имам предвид. От двете страни на Дунев. Че сега съм още повече в шах , кой ли ще изхвърчи утре. Бях заложила на Васко поради много причини, ама май няма да е той. Освен , ако Виктория отиде и после се откупи по- някакъв начин и се върне . Знам ли ,вече ???

# 561
Васил сигурно ще е…

# 562
Аз от тази снимка при Сините,от жените освен Вики,другите не мога да ги разпозная.Дори Виолета не виждам.

# 563
Аз от тази снимка при Сините,от жените освен Вики,другите не мога да ги разпозная.Дори Виолета не виждам.

Виктория най-вляво. До нея - Виолета. До нея - Моника. До нея - Денислава.
Отзад са Мартин и Мастагарков.
Липсват Дунев и Васил.

# 564
Много е подвеждащо при сините , не знам дали Дунев и Виолета са на една височина, защото и двамата всякаш си слагат лентите на главите.

# 565
Интересно , че на снимката не се мярка Калоян. Той е доста висок и си личи от далеч. Освен ако не бъркам Мастагарков с Калата.?  А други които не виждам са Виолета, Васко и Ники. А този скрития отзад може и да е Мишо. ( или Калоян приклекнал 😉😁) Само той е ми е вариант от изгубените.😁

# 566
Виктория.

1. Амазонки
2. Гладиатори
3. Старейшини

# 567
Ах, значи " сладкото" Вики отива на камъняка,и после по- някакъв чуден начин успява да се върне. Сигурно с пъзел и 100 гроша 😉😁 и изпраща стрина Виолета на чистилището. Васко пада в битка срещу брата си. А Ники тази седмица е аут. Ех как го измислих. 😁Догодина ще кандидатствам за сценарист.😉🤪 Само още Калата не съм наместила, защото нали уж са приятели плувците и не вярвам Мишо да го прати в " светилището ". 😁 Ама пък за да има драматичен обрат ,що да не.?😁

# 568
Мале хора, наистина не знам какви са тези снимки, но представяте ли си утре Дени да изпрати майка си при изгубените?...

# 569
Васко пада в битка срещу брата си.

Не.

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 15:06 от nosmoky95

Общи условия

Активация на акаунт