Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 547
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 540
Сигурно има пъзел  Sweat Smile

# 541
Изоообщо изключих че има пъзел....

# 542
Лоши спойлери, лоши.JoyJoyJoy

# 543
А кой отива в чистилището ? Някой ще се смили ли Simple Smile

# 544
Според мен е Васил .Дени не го харесва от ден 1 .Вили не харесваше брат му .

# 545
И аз така мисля, но ако ще е Васил-защо не Мастагарков? Или явно го е мислила за по-силен.

# 546
Аз мисля, че Васил заминава за Чистилището и ще се редуват само .... Влез, излез и обратно..

# 547
Да до тук всички спойлери са кофти, вече три седмици няма нищо положително, . И победителя ми е безразличен, е поне не ми е неприятен 🙂

# 548
И аз така мисля, но ако ще е Васил-защо не Мастагарков? Или явно го е мислила за по-силен.
Васил , ако се пребори втори път да влезе в играта, трябва да иде при брат си, а именно при амазонки. Докато Мастагарков се връща при сини и може да си отмъсти на Виолета или Дени. А и Мартин и моделчето ми са от племето на туристите. Не вярвам да са без протекция. Дунев също. По метода на изключването остава Васко.

Ах , редактирам се току що прочетох следващия спойлер жена щяло да е. Ееее тогава Моника ще е. Мога само на добър път да и пожелая. Не я виждам да успее да влезе отново в играта.

# 549

То това няма нужда от спойлер даже.
Елементарен е отговора.
Жена е и е руса.Thinking

И аз така мисля, но ако ще е Васил-защо не Мастагарков?

Защото не е нито един от двамата.

# 550
Имаше снимки на Виолета от Чистилището.
Който и да изпрати Денислава (изборът е на Виолета реално), то човекът после ще й отмъсти като изпрати Виолета там.

# 551
Ако се махне фактора продукция, ако виолета прати мастагарков на плажа, то това е голяма стратегическа грешка, вместо мартин или моника, които нямат шанс да победят там сами

# 552
Който и да отиде там има най-голям шанс да се върне(освен Моника)Защото са яли и спали на хубаво ,и защото ще имат имунитет първата седмица.Това ще е шанса който и да отиде да се върне веднага

# 553

То това няма нужда от спойлер даже.
Елементарен е отговора.
Жена е и е руса.Thinking

Моника или Вики?

# 554
Е Вики нали сега дойде ,ще могат ли да я местят отново?

Общи условия

Активация на акаунт