Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 525
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 570
Мале хора викито отива и още следващата седмица маха Виолета? Хаха значи Викито отива и се още връща следващата седмица, и маха Виолета, хаха голям кеф, и Президента, и Михаил ще им дойде да се застрелят, а може, и да се застрашени кой знае, очаквам потвърждения. Joy

# 571
Следващата седмица се връща мъж, а не жена.

# 572
Голяма мистерия ми е за сега кой праща Виолета в Чистилището. Не ми се вярва Виктория да се върне, но тя е добра на пъзели та знам ли... А и не мисля, че някой от оригиналните изгубени ще изпрати майката на Дени там, тя им е доста близка все пак.

П.с. Измислих го. Мастър стратегът Вальо геройски преодолява болките в коляното и лакътя и победоносно се завръща. После съботира териториалната, защото като експерт по оцеляване ще покаже на племето си колко е ценен на реката.

# 573
Жалко за Вики, не съм й фен, но мисля е по-добра от Мони, а и след почти 3 седмици на реката и една нощ в легло в резиденцията ... пак да я пратят на мизерията, ужас 😅 това може да ти смачка психиката.

Наистина ли ще се върне пак и ще прати Виолетка? А дано!

# 574
Следващата седмица се връща мъж, а не жена.

Мишо влиза в играта следващата седмица.

# 575

Тук се виждат и Моника, Вики, а липсват Васил и Виолета. Grinning Ако утре пращат руса жена на Чистилището, не ми се вярва която и да е от двете да спечели битката там, даде върне и да изпрати Вили като отмъщение. Също така на горката Цвети са й дали мъжки екип.

Странно е, но при положение, че и Васко, и Виолета липсват на тази снимка, не е ли най-логично да е пратила Мастагарков, и после като се е върнал той да прати нея? Виктория сигурно ще има някакъв имунитет. Просто не виждам логика да е Васил, защото иначе как Виолета ще попадне на камънака?

# 576
И аз мисля,че Мишо ще се завърне др.седмица.

# 577
ИВ
Според мене продукцията праща Виолета в Чистилището заедно с Момчил и Радо. 🤪😁

# 578
Тъкмо щях да питам тази злобна леля Виолета няма ли да отиде на това чистилище Smile

# 579
Някой има ли информация Румен влиза ли изобщо в играта или от Изгубените директно вкъщи?

# 580
  • София
Тоест Виолета е наказана и я пращат при Изгубените ли? Кой знае как ще извъртят нещата и ще има пак пренареждане, като нечия "печалба".
И аз исках да питам за Румен дали влиза изобщо, имам спомени тук да съм чела, че не стига далеч.
И да не съм съвсем без нищо - оказа се, че братя Василеви са познати на познати. Момчил стигал по-напред, но това май е всеизвестно.

# 581
Колко дълго някой би могъл да е в чистилището, без да започне да бере душа? Със сигурност по-малко от 8 седмици или съответстващото им снимачно време. Седмица излъчване е по-малко от седмица снимки, но все пак хората трябва не просто да оживеят, а и да се състезават. Ще се измисли нещо първите останали в него да се приберат  по племената, а хищната му паст да бъде захранена със свежа плът.

# 582
  • Стара Загора
Виктория.

1. Амазонки
2. Гладиатори
3. Старейшини
Благодарности !!!
Ти си свеж полъх в тази жегава бъркотевица.

# 583
Някой има ли информация Румен влиза ли изобщо в играта или от Изгубените директно вкъщи?

И аз това питам, да не тая напразни надежди Stuck Out Tongue Winking Eye

# 584
Румен явно не влиза . Аз се чудя до кога ще съществува това ‘племе’ изобщо, защото никак не ми е приятно да гледам измършавели и отчаяни хора по терена.
Кой ще прати Виолета също е мистерия , вероятно пак ще има нови правила. Иначе трябва да се завърне някой Виктория , Елена, Вальо или Никол.
Доверявам се на информатора, че Вальо отлита тази седмица, което означава, че и Елена е чао. Ако влезе Никол , едва ли ще прати точно Виолета , но остава като някаква вероятност. За Виктория -след всичкия този глад и изобщо способностите й, да победи мъжагите там , ми се струва фантастично. А и нали другият  сигурен спойлер е, че две амазонки също отлитат Simple Smile едната я броя да е Виктория, защото нали до края на седмицата побеждавали амазонките. Приемам, че на елиминация ще са другите племена.

Общи условия

Активация на акаунт