Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 571
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 615
Алекса поне беше злодея на сезона, Рълев ми е много безличен на мен.

# 616
Аз пък не мога да повярвам, че хора като Румен дори не стигат до племената, а Елвиса е в топ 10, че и по-натам. 🤦🏽‍♀️

# 617
  • Sofia
Аз пък не мога да повярвам, че хора като Румен дори не стигат до племената, а Елвиса е в топ 10, че и по-натам. 🤦🏽‍♀️

Елвиса явно е спонсор. Може да изхранва екипа от някое от заведенията си. Ако е така не е влязъл без условия т.е не се е съгласил да пребивава на реката.

# 618
Е как Мастагарков ще е във финалната тройка ,той не е силен играч Frowning1

# 619
А Михаил ще влезе ли в племената? До къде стига, ако влезе?

# 620

Харесвам много Румен, но само добрата физическа подготовка не е достатъчна. Доста му куцат пъзелите, като в същото време няма и късмет да развие и социалната си игра, защото на този етап тя е важна само в самите племена. На плажът на Изгубените какви стратегии толкова да прилага, като там напуска единствено спечелилия битката.

# 621
Щом на плажа са Виолета (ст) Радо (гл) и Момчил (ам) то на тяхно място в племената са...? За амазонките друг, освен Румен Радев, не остана.

# 622
Кой отпада в петък ?

# 623
Предполагам, че братът на Момчил от мъка по него Grinning

Шегичка Grinning

# 624
Предполагам по снимки или Николай или Васко. Май тази седмица ще почват двойни елиминации. Може даже и двамата още петък да отпаднат, нищо не се знае.

# 625
Предполагам по снимки или Николай или Васко. Май тази седмица ще почват двойни елиминации. Може даже и двамата още петък да отпаднат, нищо не се знае.
Верно, нонстоп изненади !!

# 626
Крум и Цвети в последните десет? Точно за тях не очаквах.
Нещо повече - Крум е във финалната тройка, заедно с Рълев 1 и Мастагарков (такъв спомен имам  от един спойлер, като за последния не съм сигурна )

Гинкобилоба веднага Wink

# 627

Може ли да прочетем корекцията? 😉

# 628

Може ли да прочетем корекцията? 😉
Лично аз харесвам и Крум, и Мастагарков. Рълев 1 ми е типичният безличен победител (тип Добата и Милен). Но Ковид спомена, че победителят няма да е най-недолюбваният от тримата, тъй че ни трябва някой по-нехаресван от Рълев. 🤣

# 629
Мале, искате да кажете, че утре на битката с дърпането 3ма мъже + амазонки ще бият всички червени пичуе + цвети?
Не знам дали ще има и други компоненти, но това определено ще е много приятно за гледане хаха дано, дано.

Общи условия

Активация на акаунт