Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 547
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 600
Крум и Цвети в последните десет? Точно за тях не очаквах.

# 601
Аз доколкото разбрах от всички спойлери досега. Nosmoky95, златен си просто.🍺
Румен не влиза в племената.
Вики заминава за чистилището днес, а след две седмици или три се връща.
Другата седмица най- вероятно Мишо се спасява.
Тази седмица на елиминационна са Гладиатори и Старейшини. Не е Ники аут, значи ми миреше да е Васко. Всички други са в по- нататъшни снимки.
Амазонки започват победен марш и другата седмица са на стопанство.
Ще има контузени . Момчи е сигурен, другите неизвестно.
 И победилчето е Рълев1.
Няма потвърждение за разпадането на амазонки за сега. За последното не съм сигурна.
А в последните десет са Момчил, Мартин, Мастагарков, Виолета, Дунев, Рълев 1, Радо, Крум , Цвети и Ситнилска ? .
Оряшкова предполагам е излезнала или с контузия/ болест или по желание , защото не вярвам да я номинират. Всички я харесват вътре и са респектирани от нея.
Радо и Виолета също минават през чистилището.

Благодаря за обобщението Hands Plus1  Значи ще трошим нерви с майката и дъщерята, то се очаква, те са корави , не мога да отрека това. Нищо,че не ги дишам, особено мама Simple Smile

# 602
Няма потвърждение за разпадането на амазонки за сега.

Амазонките се разпадат.

# 603
Благодаря!Железен си.

# 604
Жалко за Румен. ☹️ Физически се справя много добре, но явно пъзелите са му слабото място.

# 605
  • España
nosmoky95 , аз също ти благодаря ! Ти олицетворяваш смисъла на тук създадената тема ! А ние само си разсъждаваме …..

# 606
nosmoky95 и аз благодаря за всяка информация.Нетърпеливите сме тук в тази тема Nerd

# 607
Значи, въпреки подпиралките, амазонките се разпадат, т.е. отпадат най-много амазонки и до топ 10 достигат погладиаторчената Цвети и поамазончения Момчил или само само Цвети от първоамазонките, с евентуални съмнения за Ситнилска. Но пък от първостарейшините са цели 5!

# 608
Значи, въпреки подпиралките, амазонките се разпадат, т.е. отпадат най-много амазонки и до топ 10 достигат погладиаторчената Цвети и поамазончения Момчил или само само Цвети от първоамазонките, с евентуални съмнения за Ситнилска. Но пък от първостарейшините са цели 5!

Може и да греша, но не се ли разпадаше племе след загуба на игра? Имам такъв спомен последните сезони, че обявяват в началото на битката, че изгубилото племе, ще бъде разформировано, а не най-малобройното.

# 609
Едва ли грешите, аз съм нов зрител, предположих по аналогия със сезони на Сървайвър, които съм гледала.

# 610
ИВ
Да, да, така е... вече. Разпадат се след игра. Само в първи сезон разпаднаха най-малобройното (но най-силното) племе - Прабългари.

Аз пък се чудя защо червените са взели само жени от Амазонките (Мудева, близначката). 🤔 Къдя са мъжете? И какво прави Виолета при тях с "моравото" си екипче?

# 611
ИВ
Да, да, така е... вече. Разпадат се след игра. Само в първи сезон разпаднаха най-малобройното (но най-силното) племе - Прабългари.

Аз пък се чудя защо червените са взели само жени от Амазонките (Мудева, близначката). 🤔 Къдя са мъжете?
На война!

# 612
  • Стара Загора
Крум и Цвети в последните десет? Точно за тях не очаквах.
Нещо повече - Крум е във финалната тройка, заедно с Рълев 1 и Мастагарков (такъв спомен имам  от един спойлер, като за последния не съм сигурна )

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 16:10 от wanconboy

# 613
Не мога да повярвам, че Рълев печели, толкова ми е незабележим в игрите. 🙄

# 614
  • España
Точно след игра се разпада едното племе . Спомнете си миналата година Мани и Фейгин и “саботажа”. Нали така разпарчатосаха сините ! 😉

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 15:59 от Воден пъпеш

Общи условия

Активация на акаунт