Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 638
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 660
  • софия
Писах в темата и тук да си кажа размислите. Ако има кой да ги порвърди или отрече ще съм благодарна. Мисля, че Васил е с контузия още от падането в играта миналата седмица. За това и не може да се раздава на терена. За това и ще бъде изпидуркан тази седмица.

# 661
Цвети печели срещу Васко утре.

# 662
Златен/златна си Smile

# 663
Цвети печели срещу Васко утре.
Значи са я номинирали" големите мъжги" все пак.Аз си мислех, че ще има имунитет  за всички сменили племето първата седмица както беше в предните сезони .

Моля ако някой знае да напише тая невестулка Николай кога ще бъде отстрелян  Sweat Smile и дано да бъде отстранен  от жена .

# 664
Хм много странно за Цвети. Васил нямаше ли имунитет като влезе при сините?
За Вики е ясно вече..

# 665
Какво значи "големите мъжаги". Фактът, че Цвети е жена не означава имунитет до топ 5.

# 666
Цвети не влезна ли миналата седмица? Тази седмица с имунитет би трябвало да е Момчил само?

# 667
Какво значи "големите мъжаги". Фактът, че Цвети е жена не означава имунитет до топ 5.

Означава ,че до вчера пееха друга песен,но извенъж айде ще бъде  Цвети като най -лесната мишена, и разбира се като нов член на племето.Това означава"големите мъжаги"Никой не говори за стигане до топ 5 с имунитет Wink

# 668

Означава ,че до вчера пееха друга песен,но извенъж айде ще бъде  Цвети като най -лесната мишена, и разбира се като нов член на племето.Това означава"големите мъжаги"Никой не говори за стигане до топ 5 с имунитет Wink
Е това е играта,  не са нарушили никое правило.

# 669

Означава ,че до вчера пееха друга песен,но извенъж айде ще бъде  Цвети като най -лесната мишена, и разбира се като нов член на племето.Това означава"големите мъжаги"Никой не говори за стигане до топ 5 с имунитет Wink
Е това е играта,  не са нарушили никое правило.

Факт .Не споря.Просто се дразня Smiley

# 670
На мен ще ми е интересно, каква ще е играта. Няма какво да се лъжем, за да може Цвети да победи Васко и въобще когато жена побеждава мъж, игрите са на 90% изометрия или късметлийски. Или пък продуцентски така да се каже, я Мани1 що народ изтръшкА. Но пък и лекари на терен щом ще има...няма да е съвсем лекинко сигурно.

# 671
  • Sofia
И на мен ми е странно защо Цвети няма имунитет.🤔

nosmoky,кажи при Изгубените кой си тръгва,моля!🙏

# 672
На мен ще ми е интересно, каква ще е играта. Няма какво да се лъжем, за да може Цвети да победи Васко и въобще когато жена побеждава мъж, игрите са на 90% изометрия или късметлийски. Или пък продуцентски така да се каже, я Мани1 що народ изтръшкА. Но пък и лекари на терен щом ще има...няма да е съвсем лекинко сигурно.
В другата тема се разбра.Васил е бил контузен .И затова и пада.Няма нищо общо със съботаж или с това че Момчил е в друго племе

# 673
Със спойлерите за победителя май се получава като с Ергенът - много бързо се появиха няколко сигурни за Рълев, а в началото се говореше друго. Не се предоверявйте и да си припомним думите на Ковид - ще бъдем доволни Simple Smile

# 674
Не съм разбрала аз, че ще бъдем доволни, а че няма да бъдем крайно недоволни Simple Smile НООО, никой не може да разчете зрителските симпатии, така че, като нищо може тазгодишният победител да е долюбван колкото слипа.

Общи условия

Активация на акаунт