Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 550
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 675
За мен също нещата с имунитета са странни, бих казала, че си ги мислят на момента. На Васил дадоха имунитет миналата седмица, а сега следва да дадат на Денислава. Но е странно при омешването, че не дават имунитет на никой и така се получава като вчера, когато Вики не изкара дори 24 часа на резиденцията.
Според мен ако искат да направят играта по-интересна трябва да дават имунитет на всеки новодошъл за поне един съвет. Без значение дали отива от племе в племе или идва от Чистилището.

# 676
А бе защо се чудят толкова хора , кой мъж влиза от изгубени? Нали уж стана ясно , че Румен и Рълев 2 не влизат. То остава само Мишо.
За мен по- големия слон в стаята е къде е Калоян на снимката? И Мишо кой е пратил при изгубени ? И кой за Бога е пратил Радо на чистилището ?

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 18:14 от Joy 05

# 677
Мишо според мен ще прати Даниел.

Относно сезона - на мен не ми е толкова интересен точно, защото всичко се сменя постоянно. В предните сезони размяна се случваше рядко, а тук на ден по две. По този начин конфликтите не могат да се разгърнат, защото след 2 дни единият си е заминал в друго племе.

# 678

Айде и от мен пъзелче - гадаене по картинки.😁 Току - що ми искочи клипчето. След като сме разгадали червени да видим сини до къде ще ги докараме. 😁

# 679
От ляво на дясно аз виждам- Дунев, Кен, Мартин, ? , Денислава и Момчил

# 680
Май се вижда и Никол.

# 681
Аз едната е правя на Оряшкова. Точно зад Дени, от ляво на Момчил. Което значи , че Ситнилска е отпаднала преди това , защото я няма при червени също. Никакъв шанс да е в топ 10. Значи Денислава ще е русата в последната десятка.

# 682
Освен откупена от баща й, не виждам друг начин да се класира Николчето.  Е може,  ако условието на  играта е баща ти да се казва Красимир Trollface

# 683
  • На морето!
Ее много ще ме е яд за Ситнилска! Четох, че стигала напред, дано е вярно.

# 684
Кажете за Румен Радев, наистина ли не влиза.?

# 685
  • BG-DE
Все ми е тая дали РР влиза по-интересно ми е кой излиза 😊

# 686

Според мен следващата седмица трябва да е неговата.

# 687
След днешните разправии на съвета между Виолета и Мартин, много ми е интересно, как фейк бизнесдамата се оказва при изгубените?

# 688
  • BG-DE
Е, нали другата седмица е Михаил, нещо такова прочетох май🤔

Според мен следващата седмица трябва да е неговата.

# 689
Защо фейк бизнесдама?

Общи условия

Активация на акаунт