Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 540
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 720
А как ще се нанесат по териториите другата седмица? Много ми е интересно.

# 721
Преди 2 дни, се бяха пуснали на лайф в тик ток и Дени, каза че всяка седмица са на съвет Старейшините, докато тя е в играта

# 722
Цвети печели срещу Васко утре.

Само не уточних на първата или на втората битка.InnocentJoy

Васко отпада.

Елиминационната завършва с доктори на терен.

Останалата част от пъзела за утре ви я оставям на вас за домашно.Grinning

# 723
Хм, може ли Васко да отпадне още на първата битка, а втората да не я довършат изобщо и да няма отпаднал? Ама тогава кой се е контузил и явно не толкова зле, щом е останал в играта, ще видим....

# 724
Цвети печели срещу Васко утре.

Само не уточних на първата или на втората битка.InnocentJoy

Васко отпада.

Елиминационната завършва с доктори на терен.

Останалата част от пъзела за утре ви я оставям на вас за домашно.Grinning
Е ти ни нареждаш няколко парчета от пъзела и скриваш останалите Grinning
Някакъв прецедент ли има - да се контузи играч и да остане в играта?

# 725
nosmoky95, ето това са спойлери, вчера гледах епизода с отворен скрийншот на твоя коментар за битките вчера и нямаше една  да не съвпадне. Благодаря, че споделяш с нас Purple Heart
А не да казваш по 5 думи без връзка и да се правиш на интересна. Това имах предвид преди 10 страници в коментара си, че да влизаш с недомлъвки в темата и да се правиш на интересен е безсмислено.

# 726
И аз бих искала да знам защо това момиче Теди е невидимо. Какво е съгрешила? В битките се представя много добре, а не сме чули ни дума, ни вопъл, ни стон от нея. Също ми прави впечатление, че от живота на реката не ни се показва почти нищо, случващо се между жените. То вярно скука, ама чак пък нищо при 7-8 жени на едно място... Едва сега, с влизането на пленниците, почнаха да излъчват оттам нещо повече от общ план
Някой знае ли какво се случва с Теди /близначката/? Много ми харесва и в игрите и визуално. Притеснявам се, че когато разбере, че сестра й вече е напуснала играта, може и тя да се откаже. Ще е много жалко. Може би затова няма синхрони с нея. Може и на лична да ми пишете.

# 727
Теди се оказа, че е майката от двете близначки, която не би трябвало да е в толкова добра форма според визитките. Тя обаче наистина се представя отлично, а не са давали синхрон с нея от поне 3 епизода, може и повече да са, все едно не е там. Повече снимат протеиновите барчета на резиденцията отколкото близначката Теди.

# 728
ИВ
А възможно ли е думите на Димо да са някаква компилация и да имаме три битки 🤔:
1) Битка между четиримата. Първият се спасява, последният отива на елиминационен дуел.
2) Битка между втория и третия - победителят се спасява, победеният отива на елиминационен дуел.
3) Елиминационен дуел.

# 729
  • Буркина Фасо
И аз бих искала да знам защо това момиче Теди е невидимо. Какво е съгрешила? В битките се представя много добре, а не сме чули ни дума, ни вопъл, ни стон от нея. Също ми прави впечатление, че от живота на реката не ни се показва почти нищо, случващо се между жените. То вярно скука, ама чак пък нищо при 7-8 жени на едно място...
не са с подходящото облекло облечени. за това не ги дават. Smiley
а и никакъв живец няма в тях. само лежат и се жалват. безинтересни са отвсякъде.

# 730
За Васко отпада то е ясно. Ама може Марто , като последен да отива на чистилище и той да е влезналият другата седмица. И съответно пак той да изпъди американката. 😉😁

# 731
Гледам “На кафе” и преди малко пуснаха реклама, в която дават съвета на Изгубените и Ралица предлага на Виктория да се върне в племето на Старейшините срещу 100-те гроша, които спечели, когато отстрани Радостина.

# 732
  • Буркина Фасо
и ???
това спойлер ли е?

# 733
Какви спойлери са се писали в основната тема тази сутрин?

# 734
Какви спойлери са се писали в основната тема тази сутрин?
Нищо вярно.Писа ,че видял снимката които са останали 10 накрая,написа имената ,които вече тук ги разкрихме и накрая се изказа, че победителят знае ,че е Румен,което естествено не е вярно.

Общи условия

Активация на акаунт