Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 490
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 765
ИВ
Мартин явно влиза другата седмица. 🤣🤣🤣

Готин пъзел, nosmoky95! 👍

Последна редакция: пт, 22 сеп 2023, 22:19 от Bilyana14.

# 766
ИВ
Мартин явно влиза другата седмица. 🤣🤣🤣
Обратно ?! Сигурно си е платил за това Simple Smile
То стана като в асансьор … влизат - излизат - влизат !!

# 767
И праща Виолета при Загубените. Wink

# 768
А аз чаках Мишо, да влезе следващия път. Ама явно ще е Мартин Grinning

# 769
Мартин явно ще го пратят сега на острова и ще се появи в някоя от идните седмици, а Цвети ще елиминира Васко днес.

# 770
Офф, а някои очаквахме Мишо или Румен другата седмица Sad

# 771
Какъв разврат на събитията. Въобще не очаквах такъв сценарий. Бях се подготвила психически за Мишо.

# 772
Тука излиза че е по-добре да си последен … отиваш при изгубените с шанс да се върнеш !!!
А отишлите на елиминация си заминават в къщи …. Бляк !!

# 773
Не, не, Мишо е по-другата... евентуално.

# 774
Какъв разврат на събитията. Въобще не очаквах такъв сценарий. Бях се подготвила психически за Мишо.
Сигурно е редакторът, но ме разсмя, защото много добре описва всичко. Simple Smile

# 775
Пратиха го в Чистилището, явно наистина ще е в топ 10 като се върне от там.  Възможно е да е изпратен там, защото Виктория се върна в племето на Старейшините и така на острова останаха с един по-малко отколкото трябваше след отпадането на Вальо.

# 776
Не, не, Мишо е по-другата... евентуално.
Cry

# 777
Сигурно е редакторът, но ме разсмя, защото много добре описва всичко. Simple Smile
То само това липсва в играта Simple Smile

# 778
  • BG-DE
Много ми е интересно как Елвиса се връща в племето, той в игра не може са ги бие посмъртно, какво ли са измислили 🤔

# 779
Благодаря! Това си е фраза от ергенското реалити. Grinning Там се наслушахме на умотворения.

Общи условия

Активация на акаунт