Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 484
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 795
Спокойно, за Марто ще има опъната ВИП палатка и кетъринг. Simple Smile

# 796
Като гледаме днешната елиминационна игра детето иска да се обзалагаме , че утре на битка ще е Гого !!
nosmoky95, моля те кажи дали да приема баса  Simple Smile
Аз залагам на Ваня Simple Smile

# 797
Аз също. 😁

# 798
От всичко написано, вярвам изцяло на nosmoky95. От него разбрах следното: Иван Рълев печели Игри на Волята, а истинският победител Момчил и един от най-добрите играчи из сезоните се контузва тежко малко преди финала.
Още от него стана ясно, че Цвети тепърва ще си развива потенциала (влиза в топ 10)
Васил отпада днес, а другата седмица влиза брата на Радо.
Момчил ще мине през Чистилището.
Ако някъде бъркам, nosmoky95 да ме поправи.

Без да коментирам дали и кое е истина от всичко това, ако може да ми посочиш с цитат къде съм ги казвал тея работи всичките.Grinning
Явно съм бил пиян, защото нямам спомен.

# 799
Тая дунда Никол е много неприятно същество. Язък за баща й и славата му.

# 800
От всичко написано, вярвам изцяло на nosmoky95. От него разбрах следното: Иван Рълев печели Игри на Волята, а истинският победител Момчил и един от най-добрите играчи из сезоните се контузва тежко малко преди финала.
Още от него стана ясно, че Цвети тепърва ще си развива потенциала (влиза в топ 10)
Васил отпада днес, а другата седмица влиза брата на Радо.
Момчил ще мине през Чистилището.
Ако някъде бъркам, nosmoky95 да ме поправи.
Да, мила ми Еми, единственото вярно от изброеното, което nosmoky е казал, е, че Васил отпада днес. Wink

# 801
Утре е Михаела и има за жалост лекар на терен-показаха го вече.

# 802
Най-накрая тая Виктория, за която слушаме тук от 100 години Joy

# 803
По спуснатите недомлъвки си съчиних, че Васил ще получи по-сериозна контузия днес, а май сериозна контузия ще има утре. Разбра ли се коя от двете участнички?

Също така - на кого са заложили амазонките и какво ще спечелят, ако спечелят?

# 804
Аз чета измежду редовете Wink От всичко написано от него - това разбрах. Пък той каквото иска да казва, а да го цитирам... Имам един 3-годишен тодлър вкъщи.. Та време нямам. Grinning

# 805
Никол изглежда мило, възпитано и комуникативно момиче, обаче честно казано не знам за колко подготвена може да я приемем. Сравнявам я с Елизабет от сезон 3, която също беше треньорка по гимнастика. Обаче разликата между тях е от земята до небето.
На една от снимките се вижда, че Никол е стигнала до племе, което е много изненадващо за мен.

# 806
Като гледаме днешната елиминационна игра детето иска да се обзалагаме , че утре на битка ще е Гого !!
nosmoky95, моля те кажи дали да приема баса  Simple Smile
Гого изобщо няма да участва .
Верно ли ?!
Ама какво да се чудя … Михаела дето не знам кой я помни … като силен играч … да поканят , а Гого не ?!
И разликата между Ваня и тази Михаела е между небето и земята !!

Последна редакция: пт, 22 сеп 2023, 23:24 от rady_plovdiv

# 807
Утре си мисля че Амазонките ще загубят залога. Ще изпратят Момчил на Чистилището или той ще се самопредложи. Ще видим.
Нали писахте, че Вили, Момчил и Радо са били там ( не знам дали по едно и също време).

# 808
Много ми е интересно как Елвиса се връща в племето, той в игра не може са ги бие посмъртно, какво ли са измислили 🤔
Според мене в първата битка между четиримата си оставиха вратичка точно заради Елвиса (ако е последен). 😁 Думите на Димо бяха, че последният напуска племената (а не ИВ!), но в същото време битката между втория и третия беше наречена елиминационна (т.е. загубилият е елиминиран), а не битка за спасение (т.е. победителят се спасява), каквато всъщност беше. 😎

Нещо като капитанската битка между Фифо (и Лефтеров) и Алекса (и Виктория), заради която Жорката спа на канапето, защото нямаше легло за него в обединеното племе. 🤣🤣🤣

# 809
  • Буркина Фасо
Утре си мисля че Амазонките ще загубят залога. Ще изпратят Момчил на Чистилището или той ще се самопредложи. Ще видим.
Нали писахте, че Вили, Момчил и Радо са били там ( не знам дали по едно и също време).
амазон + амазонки трябва да спечелят.

Общи условия

Активация на акаунт