Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 438
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 945
За мен не ми е мъчно за РР. Като толкова искал да играе играта да не е влизал с Мудева. Бърз е да , не отричам , но в логическите неща е нула.

# 946
Има ли спойлер за контузиите утре? Какво се случва?

# 947
Нещо за махнатият човек утре? Пленен или изпратен в чистилището. А е ето май как утре отпада Николай.

# 948
Ами заради една снимка от спойлер от може би този четвъртък която е с Гладиатори и Старейшини, явно Даниел ще е ужасно контузен, но от снимката се вижда че той все пак май ще играе и четвъртък. От там нататък нищо не се знае.

# 949
Дано са добре Даниел и оряшкова  , защото като ги видях от промото и направо сърцето ми спря !

# 950
За мен не ми е мъчно за РР. Като толкова искал да играе играта да не е влизал с Мудева. Бърз е да , не отричам , но в логическите неща е нула.
На мен ми е мъчно за него, но обективно погледнато за Мудева е по-добре ако той не влезе. Сега тя е твърдо в женската коалиция. Появи ли се той, другите жени ще се усетят, че двамата са по-силни заедно и ще ги нарочат.

# 951
Нали имаше снимка от плажа на изгубените с Вили и Радо. Явно Мартин ще прати нея, а Мастагарков -Радо .
Само предположение, е но нямаше как да го напиша в основната тема ,за да не издам за тази снимка Joy

# 952
И според мене Радо ще ходи в Чистилището, има си "морави" гащи. 🤪🙃 Няма иначе кой да го прати там. Ех таз липса на екипи... Само "морави" са набавили в промишлени количества...
Но пък Радо го има на тази снимка...

Повтарям се, но очаквам тази седмица Ники да изпадне по трасето.

И според мене Мудева е първата жена от осемте гладиатори, която си тръгва... щот трябва да ходи с Румен на Тасос. 🤪

# 953
Добре де ,защо постоянно се мени тази последна десятка. Те станаха вече 12 човека в нея.😁 Нали уж пет старейшини : Момчи, Моделчето, Дунев, Марто и  американката .Четири гладиатори : Рълев, Радо, Крум, Калоян и един полу-гладиатор/ две седмици амазонка - Цвети. Ама сега прочетох по- назад в темата, че и Дени и Мишо са в топ 10. Съвсем се обърках.🤪 То накрая да не излезе, че и спойлера за победителя е грешен.😁

# 954
Дано да е грешен, че Рълев още от  първи епизод не ми допада.

# 955
Имаше клип в тик ток Мудева , Виолета , Теодора, Радо са в отбора на гладиаторите. Николай и Викинга ги няма.

# 956
Добре де ,защо постоянно се мени тази последна десятка. Те станаха вече 12 човека в нея.😁 Нали уж пет старейшини : Момчи, Моделчето, Дунев, Марто и  американката .Четири гладиатори : Рълев, Радо, Крум, Калоян и един полу-гладиатор/ две седмици амазонка - Цвети. Ама сега прочетох по- назад в темата, че и Дени и Мишо са в топ 10. Съвсем се обърках.🤪 То накрая да не излезе, че и спойлера за победителя е грешен.😁
Като сложат и ДДС в топ 10 стават 12.

# 957
Като сложат и ДДС в топ 10 стават 12.
🤣🤣🤣

# 958
  • София
Във фб попаднах на пост, че до петък трябвало да влезе отпадналата от Михаела - Виктория. Ще е на мястото на тръгнал си по здравословни причини. Не знам доколко е истина, но реших да го напиша.

# 959
Във фб попаднах на пост, че до петък трябвало да влезе отпадналата от Михаела - Виктория. Ще е на мястото на тръгнал си по здравословни причини. Не знам доколко е истина, но реших да го напиша.
Не ми се вярва. Ако трябва да попълват бройка защото някой си е тръгнал, имат си хората от Чистилището, които могат да вкарат в играта. Освен Виктория да я вкарат в чистилището директно.

Общи условия

Активация на акаунт