Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 376
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 1 065
  • BG-DE
Ако Теди и Момчил се спасяват кой отпада тази седмица?

# 1 066
А бе тук всички знаем ,че и Теди и Момчи утре се спасяват. Не мога да разбера за какво е това мрънкане. Добре си гласуваха амазонките. Можеше и Ива да пратят аз бях за нея, ама нека Теди или Момчи да си вземе някой грош. По- добре отколкото Ива. Важното е ,че постъпиха равнопоставено с мъжете. Един мъж и една жена може да не е най- правилно ,но е най- дипломатично.😉😁
Защо знаем, че Теди се спасява, май съм пропуснала, защото в моите калкулации отпада или тя, или син (Вики или Моника, но пък тя уж си тръгва от контузия). Някой от сигурните информатори каза, че не остава още дълго да я гледаме.

# 1 067
Нямам спомен да е имало спойлер, че тази седмица близначката Теди и Момчи се спасяват.

# 1 068
Не е имало такъв спойлер.

# 1 069
На изтеклите снимки от по-късен етап се вижда жена, която спекулираме, че е Теди. За Момчил имаме спойлери, че стига далеч.

# 1 070
Аз мисля че е ясно - Теодора е четвърта на елиминационна битка и я пращат при племето на Изгубените. Оттам идват снимките ѝ в гладиаторското племе с светло-розов екип или там какъвто е цвета.

# 1 071
  • Варна
Спешно някой със спойлер, че Иванка напуска фермата скорострелно, най-добре със шут.

# 1 072
Аз мисля че е ясно - Теодора е четвърта на елиминационна битка и я пращат при племето на Изгубените. Оттам идват снимките ѝ в гладиаторското племе с светло-розов екип или там какъвто е цвета.
И тя ли ?
То това племе накрая ще се окаже с повече играчи от редовните такива ?!

# 1 073
Теди е в племето на гладиатори след разпадането на амазонки. Мисля ,че и тя е последната останала амазонка, ако не броим Цвети( ама тя Цвети и колко амазонка беше за седмица две) . Или е тя- Теди или Оряшкова. Другите ги няма в по- късните снимки.

# 1 074
Браво на Марто. Проумя бързо, че с Моника няма да стане и е безумно да я пазят.

P. S Обърках темите. Трябваше коментара да е в другата тема. 😃

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 22:43 от Lilia*

# 1 075
Ще влезе и ще ви каже че РР не влиза. Щом го казва, но пак не вярвате. Има клипчета където се вижда че го няма. Когато вече жълтите се разпадат. И когато вече са два отбора. Какво повече искате. Няма го и точка.
Съгласна съм. Arapya не е достоверен източник .  Някакъв писал в Тик ток ,че на финал са Рълев и Момчил .

Кой не е достоверен източник?????
Хванаха ви всички на въдицата......
Пускат се някакви "проверени" факти ама много изненадани ще има скоро.....
За финала да не говорим!!!!!

# 1 076
Евала  Arapya

# 1 077
Евала на Arapya за спойлера, че Румен Радев влиза. А се изписа толкова много, че той не стига до племе...

# 1 078
Е,Р.Р. влиза-верен спойлер.

# 1 079
Еее, а Мишо кога ?

Как няма да влезе … продуцентите няма да изпуснат любовната драма … уф Sad

Общи условия

Активация на акаунт