Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 391
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 1 125
Днес е хубав ден за руменистките, а дано скоро се зарадват и мишовистките.

# 1 126
Arapya, благодаря за спойлера. 🌹Ако можеш да споделиш още нещо ще е супер. 🙃

Ще споделям но само най-важното!!!!
За финала ще кажа но като наближи.....
Ключовото име там го няма никъде още....
И това им е много важно щото всички са се хванали на въдицата изглежда!!!!

От кое племе е финалистът?

# 1 127
Според  мен ако съдим по снимките на плажа където се виждаха едно момиче (явно Никол), Виолета и Радо

Цецо е спечелил битката и е изпратил Радо в чистилището, другата опция е да спечели Михаил но няма как да прати брат си на острова.

След като Цецо го няма той праща Радо, Михайл напуска (Виолета и Никол да са гласували срещу него тъй като Радо ще е с имунитет) или просто може да е бил в гората и да не е излязъл на снимките. Laughing Laughing Laughing Laughing

Слагам снимките в спойлер ако някой не се сеща за кои снимки говоря
Скрит текст:

# 1 128
Хвърлете един поглед в трасето на интрото за следващия епизод. Обърнете внимание на VENOM също🤔🤫 😂

# 1 129
Хвърлете един поглед в трасето на интрото за следващия епизод. Обърнете внимание на VENOM също🤔🤫 😂
Някой открадва помпата или какво? Rolling Eyes

# 1 130
Да, да си помпи тротинетката 😂🤣😂🤣

# 1 131
От интрото видях само чорапите на Вики и че битката е като за трима вярно че сигурно нямат 4 люлки ама…

# 1 132
Да, да си помпи тротинетката 😂🤣😂🤣
Може на Гатьо да му трябва за спасителната жилетка Joy

# 1 133
Трасето е за трима. Значи вече е отпаднал 1 от четиримата. Спайдърмен на гумите и люлките са Теди и Момчил. Значи първият отпаднал на директната елиминация е син.

# 1 134
Сега, заради подхвърлянето на Арапя, че победителят още не се е изявил, отивам д направя един прочут на участниците и ще кацна с предположение. 😁

Ковид както винаги кърти със спойлери Joy

# 1 135
Значи залагам на Калоян. Най-малко споменаван и най-малко излъчван за разлика от другите.

# 1 136
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Мен Петър грам не ме дразни. Даже съм ок, да спечели сезона.

Точно това писах в темата. Солиден играч с качества.
Според мен мъжете му завиждат и затова злобеят.
Верно ли си Ивайло от сезон 6 (не помня точно)?!

# 1 137

п.с. araselia не бързай, нищо не се знае, наблюдавай го още месец за да си сигурна Simple Smile
Като се събудих се замислих, че гладиаторите още не са видели глад, студ и спане на земята, реално са едни яки , тренирани млади хора, които просто се състезават, което правят по принцип.Та не сме видели изпитание за волята им извън зоната им на конфорт. Даже ще е много нечестно ако някой от тях при това положение спечели предвид името на предаването ,нищо че ще е заслужено. Реално повечето победи ще са над едни гладни и изтощени хора, да не говорим и жени. До момента не сме видели битка на двама равностойни мъже

Така ,че Ковид Hands Plus1 червейчето ме зачовърка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 138
Според  мен ако съдим по снимките на плажа където се виждаха едно момиче (явно Никол), Виолета и Радо

Цецо е спечелил битката и е изпратил Радо в чистилището, другата опция е да спечели Михаил но няма как да прати брат си на острова.

След като Цецо го няма той праща Радо, Михайл напуска (Виолета и Никол да са гласували срещу него тъй като Радо ще е с имунитет) или просто може да е бил в гората и да не е излязъл на снимките. Laughing Laughing Laughing Laughing

Слагам снимките в спойлер ако някой не се сеща за кои снимки говоря
Скрит текст:

Явно в събота гладиаторите пак ще залагат кой ще победи и така най-вероятно Радостин ще се озове в чистилището

# 1 139
Често казано като се загледах в промото ми те видя , че може би от сините освен Моника ще е номиниран и мъж , някак си мъжки ръце ми се видяха , на може и Виктория да е.
Ако е Виктория , ще съм изключително щастлива тя да отпадне , но едва ли , щом Моника служебно си заминава .

Общи условия

Активация на акаунт