Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 336
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 1 215
Тия, които пускат спойлери на час по лъжичка смятам, че са от продукцията и са спрели течовете от предните години и сега ни пускат по малко храна за размисъл, но нищо съществено поне не и в далечен план, за да запазят съспенса.
Няма ли някои наблюдателни и състрадателни душици от местните, които да открехнат най-после завесата, а не да стоим неведение и всъщност темата да е основно с догадки и предположения?! Innocent
Няма ли "една жена ми каза" или някой приказлив участник, баси?! Rolling Eyes
Всички мълчат, като риби или като комунист на разпит! Rage
Според тяхното мнение,ако пишат какво ще стане и отговарят на нашите въпроси ,щял да се развали целия кеф от гледането ни и тази тема да замре Rolling Eyes И аз мразя такива завоалирани "издайничества", и да ни гледат сеира как стигаме до някакви изводи.Това са бивши участници,които са наясно с реалити предаванията .

# 1 216
Тия, които пускат спойлери на час по лъжичка смятам, че са от продукцията и са спрели течовете от предните години и сега ни пускат по малко храна за размисъл, но нищо съществено поне не и в далечен план, за да запазят съспенса.
Няма ли някои наблюдателни и състрадателни душици от местните, които да открехнат най-после завесата, а не да стоим неведение и всъщност темата да е основно с догадки и предположения?! Innocent
Според тяхното мнение,ако пишат какво ще стане и отговарят на нашите въпроси ,щял да се развали целия кеф от гледането ни и тази тема да замре Rolling Eyes И аз мразя такива завоалирани "издайничества", и да ни гледат сеира как стигаме до някакви изводи.Това са бивши участници,които са наясно с реалити предаванията .
  То нали затова сме в тази тема, ако наистина щеше да ни се развали интереса нямаше да сме тук. Според мен тази тема е за хора е за хора, които искат да разберат колкото се може спойлери и пак ще им е интересно даже много повече, както според ние сме такива хора. Все пак затова сме тук и тази тема е направена точно за такива хора, като нас.

# 1 217
То който не иска да си разваля кефа не влиза тук, дори с опрян на челото пистолет.Nerd
Тук сме се събрали само любопитки, които искат тук и сега да научат всичко.
Който знае да казва, вече не се издържа. Scream
Какви са тия спойлери, като логически задачи, то Шифърът на Леонардо е детска игра пред тях?! Ходим след трохички, като Хензел и Гретел. Sad
Смилете се над любопитните ни душички и без бой си признавайте кой каквото знае.
Навити сме поне финалистите и победителя да ни се докладват, може и на лични ние ще си обменим информацията със заинтересованите лица. Innocent
Давайте, че сърца юнашки и най-вече любопитни не траят! Nerd

Последна редакция: нд, 01 окт 2023, 10:35 от sineva 1

# 1 218
Виктория има публикувани снимки на 9 юли и после на 28 август.
Сега кога сме? Втората седмица на юли?

# 1 219
Може и на мен на лична, ако случайно ми е правилен изводът, че Виктория е на финал.
Е, едно палче за одобрение също става Simple Smile

# 1 220
  • София
на мен не ми се вярва, тя да спечели. Може да стигне до финала, но да спечели не мисля. Тук в тази тема имаше потребителка която на всяка страница питаше, кога ще влезе тази Виктория. Ако някой има инфо, може да е тя, щом знаеше още първите дни, че Виктория ще влиза.

# 1 221
Не искам да влиза в този сезон Виктория.  Не е честно за другите,  а и за самата нея.  Няма да може да разгърне играта си. Да , добра е на физическата част(поне от едната игра, в която я гледахме), но нека си остане за сезон 6. Моля някой,  който има информация, да потвърди или отрече.

# 1 222
  • Sofia
Морунов или другото момче печели днес?

# 1 223
Морунов или другото момче печели днес?
И аз същото питам ?! Simple Smile
Нещо не ми се вижда във форма.

# 1 224
Изпуснах началото и не разбрах, какво ще се случи ако Гладиаторите заложат на загубилият? Казаха, че ще стоят гладни? Да не би да имат предвид, че независимо от локацията няма да имат право на храна?

# 1 225
И аз не искам да влиза Пенелова. Относно потребителката, която питала на всяка страница не съм я чела , а аз уж следя темата. Аз лично бях питала за Виктория, защото тя е от малкото на които беше спрягано името че е в сезона, а я нямаше. И бях разглеждала инфо за нея, стори ми се бойна машинка, особено от факта че е въздушна акробатка. Там познаването на тялото е на най- високо ниво. А и Дяволчето беше писал, че много я харесва. И за това... Но аз лично искам да я гледам в сезон 6, вече е много тъпо да я вкарат в толкова напреднал сезон.

# 1 226
Никога спойлерите не са били ясни от самото начало, дори и да е имало хора, които ги знаят. Не знам какво искате - имаме трима доказани информатори, единият казва 1:1 какво ще се случи в епизодите от седмицата (даже ви разписа една битка двубой по двубой), вторият пуска кукички, които всеки може да си разтълкува, третият се включи наскоро, но отговори на най-задаваният въпрос. Не е реалистично да очаквате някой да влезе и да напише как се развива целия сезон, то така и няма да е интересно нито за четене, нито за писане, камо ли за гледане. А и честно казано, не мисля, че някой изобщо знае и помни всичко.

Останалите сме си напипали някакви снимки и клипчета отначалото и нищим и тълкуваме. Има доста попадения и от неинформираните.

Вие като гледате някакъв сериал, искате ли актьорите да напишат минута по минута какво се случва? Направо да изискаме от следващия ТВ сезон да ни постват целия сценарий тук, за да са "истински" спойлери.

# 1 227
С това промо,  май Морунов ще спечели.  Опитват се да заблудят драгия зрител

# 1 228
Изпуснах началото и не разбрах, какво ще се случи ако Гладиаторите заложат на загубилият? Казаха, че ще стоят гладни? Да не би да имат предвид, че независимо от локацията няма да имат право на храна?
Да,независимо от локацията ще са без храна.

# 1 229
Clouded такива кукички и завоалирани думи нас не ни "топлят" .Интересно ни е да знаем всичко ,затова сме в тази тема .Който не иска да знае всичко ,да не чете тук .Хората ,които пишат от-до са ценни за нас .

Общи условия

Активация на акаунт