Какво направих днес за себе си? (тема 17)

• 55 560
  • 758
  •   1
Отговори
# 540
  • Русе
Записах си час за масаж.

# 541
Счупих крачкомера. За втори ден

# 542
Прекратих едни много токсични отношения.
Надявам се да удържа на решението си.

# 543
  • При децата ми
Направих си маска на лицето. От много време я бях купила и все забравях. Кожата е невероятна след това! Напоена, сочна и хидратирана! Ставам голям фен на корейските маски за лице!

# 544
Браво,колко?
Yesterday дръж,само така!
Hrispa76 коя е маската?
Аз веднага след като утихна малко вятъра се прибрах.Обух непромокаеми ботушки,грабнах чадъра и се разхождах в дъжда.Много добре ми беше.

# 545
Вчера се сбогувах със зимното море. Толкова хубаво беше ❤️

Днес ми предстои път. Обичам да пътувам

# 546
  • При децата ми
Браво,колко?
Yesterday дръж,само така!
Hrispa76 коя е маската?
Аз веднага след като утихна малко вятъра се прибрах.Обух непромокаеми ботушки,грабнах чадъра и се разхождах в дъжда.Много добре ми беше.

Маската е тази:

# 547
Корейските шийт- маски са страхотни!
Като цяло, старая се на 2 -3 дена да си слагам такава.
Какво направих днес за себе си?- след малко отивам да ударя една дрямка.

# 548
Отметнах много неща днес, но акцентът ми е - сложих домашни браунита във фурната 😊

# 549
Тъй. Дремнах.
Има разнообразие от такива маски. В ДМ всеки път като влезна (случва ми се честичко, когато съм си в Бг), всеки път си взимам по 4- 5, ей така- да имам.

# 550
  • Mediterraneo
Видях се с приятелка уж на кафе, а завършихме на бира и тапас.

# 551
Прибрах коледната украса. Апартаментът порастна с поне 20 квадрата Simple Smile
А за себе си - дълъг душ на спокойствие, докато детето спи, последван от грижа за мен - намазах сто неща и кожата ми стана мекичка и ухаеща невероятно.

# 552
Ходих да взема електронна рецепта, че запасите ми от метформин свършиха. На тези, които го пият с цел отслабване, без да са болни, да кажа - не става, само постигнахте това да губите времето на хората, които наистина нужда от тези лекарства!

# 553
Ходих да взема електронна рецепта, че запасите ми от метформин свършиха. На тези, които го пият с цел отслабване, без да са болни, да кажа - не става, само постигнахте това да губите времето на хората, които наистина нужда от тези лекарства!
Подкрепям те напълно ! Така е! Личната ми лекарка е педиатър. Аз трябва да закъснея за работа, за да ида за рецепта.  Тя ще прегледа две деца за това време, които наистина имат нужда от преглед.И за мен, и за личния лекар и за родителите на децата е неудобно.
И, да отнема се от времето.  Трябва да се напише амбулаторен лист за преглед, с начален и краен час и към него да се прикачи рецептата.

# 554
Ходих до книжарница и си купих Астропланер.
Купих си и зелена гривна със знака безкрайност.
Следобяд отделих време за да си почина и забавя темпото.

Общи условия

Активация на акаунт