Какво направих днес за себе си? (тема 17)

• 55 135
  • 758
  •   1
Отговори
# 675
Аз не можах да стигна до планината и по този повод съм тъжна. Теша се с кафе, с изгрева, който хванах и точно сега с:

# 676
𝑬𝒍𝒊𝒇𝒇 за късмет на нас не ни трябваше да стигаме до планина, но пък имахме проблеми с откриване на заведение за хранене и това ни направи ненужни отбивки . Накрая наистина си намерихме най-хубавото заведение , държат го хървати . Ако не бяха отбивките за неработещи попадения си беше перфектно.
А днес ще погледам навън снега. Много е интересно защото сме сложили на хранилки храна за птици и непрестанно пристигат различни птичета . Идва кос, червеношийка , врабчета, орехче...
паралелно гледам ските в момента и ме мързи да се размърдам за готвенето.

# 677
Bella-ciao, изпуснала съм къде си Simple Smile

Освен, че почистих колата, почистих от лед пътечка от светофара та още 10-15 метра. На ползу роду и мое удовлетворение.

# 678
На едно баирче и ако в района има сняг е при нас Simple Smile Но рядко има в последните години.  Чистенето на сняг е гимнастика, а на лед  е направо голяма гимнастика.

# 679
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Спусках се със шейната на детето 😀 После си направихме състезание той с шейната аз с найлон както като дете....Чудесно!

# 680
Отчетох се и аз с една разходка на слънце 😊 На връщане минах да си взема корейската маска, която препоръчахте. Бутнах вечерята във фурната и след малко се пъхам в банята - ще правя маска на косата, на лицето, педикюр, и довечера на ръцете 🌺

# 681
Коя е препоръчаната корейска маска? Пак съм спала Joy
Ние днес изведохме навън двегодишната госпожица да се запознае със снега. Документирах всичко, тя заби нос в снега, посмя се, поплака, беше класика.
Следобед поспах и почетох малко.

# 682
Missha Simple Smile то беше още около Нова година, времето лети 🫢 просто си бях набелязала, и като минах през дрогерия, се сетих Simple Smile

# 683
А, на Misha имам две маски, от нощните, които се изплакват на сутринта.

# 684
Сутринта се прибрах след 12 ч. тежко дежурство. Цял ден ми се спи и след малко в леглото.
Вчера си купих желаната книга на Мадлен Алгафари - "Чувствам, следователно съм".
А днес почетох от вече започната книга "Когато всичко се променя ,промени всичко".
На такава тематика съм тази година. ☺️

# 685
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Първо спах до късно. После дълго пих кафе и като се почнах да чистя - от 2 до 7 не седнах. С децата изхвърлихме доста непотребни играчки и книжки... И ми олекна малко къщата. Сравнително скоро, преди 4-5 години открих как олеква като поизхвърлиш неща от къщи.
Подредих им и по стаята разни неща - да усвоим адекватно пространството... И да се подготвя за предстоящият лекичък ремонт в хола... Joy

Хапнах и вече съм готова да си лягам...

А и още нещо направих за себе си - не ядох пица! Blush

# 686
  • Бургас
Опитах се да си почивам,че от утре пак на черешата и ставане в 6:30 😡

# 687
... А и още нещо направих за себе си - не ядох пица! Blush
О! Не бях се сетила за такава интерпретация на "какво направих за себе си", но ми харесва Simple Smile

# 688
Реших да споделя част от моят личен опит с непознати хора които имат нужда от тази информация, почуствах се полезна и смислена.

# 689
Цял ден си почивах и четох книга, сега ще приготвя вкусна вечеря ❤️.

Общи условия

Активация на акаунт