Уверете се лично в ползите от шипковото масло

• 23 862
  • 305
  •   1
Отговори
# 135
  • на последния етаж
Да, ползвала съм и ползвам различни масла - шипково, рициново, каково, кокосово, бадемово.

# 136
  • София
Ползвала съм преди бадемово и чаено масло. С удоволствие бих пробвала шипково основно заради свойствата, които прочетох.

# 137
  • I want it all and I want it now.
Ползвала съм масла. Бих пробвала и шипково масло.

# 138
Не съм използвала но бих пробвала масло

# 139
Ползвала съм арганово, шипково и кокосово масло; определено съм доволна!

# 140
В момента не използвам масла, но синът ми е с белези от акне и с удоволствие би изпробвал шипковото масло.

# 141
Ползвала съм кокосово масло, бадемово масло, масло от гроздови семки и лавандулово масло. С удоволствие бих пробвала и Шипково масло.

# 142
Да, ползвам масла, много ми е важно поради намалена липидна бариера на кожата. От известно време си мисля да взема шипково масло и ето, че сега то само ме намира. Много бих се радвала да пробвам този продукт.

# 143
  • София
Не съм използвала масла все още, бих пробвала шипково.

# 144
Ползвала съм и все още ползвам масла. Шипковото масло звучи като много добра опция за мен и ще се радвам да го тествам.

# 145
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
С много суха, бедна на липиди кожа съм, затова често ползвам масла и маслени блендове. Най-често редувам различни видове, между които редовно и шипково масло.

# 146
  • Countryside
Чела съм за шипковото масло, но не съм пробвала. Принципно, зимата, когато кожата ми се изсушава от студа, ползвам масло от роза и то не всяка вечер, понеже редувам с нощен крем. Също зимата, ползвам бадеюово масло за след баня за цялото тяло.

С удоволствие бих пробвала шипково масло, даже си мислех да сменя розата, която ползвам, с шипка, че е на привършване, а зимата идва.

# 147
  • София
Използвам масла в грижата за кожата си. Бих пробвала и маслото от шипка и безсъмртниче.

# 148
  • при моите деца .....
Малко съм използвала масла за кожата, но с радост бих пробвала маслото от шипка. Сега с възрастта през студените месеци кожата ми е суха и може да добавям към кремовете.

# 149
Миналата зима използвах шипково масло във вечерната ми рутина- нанасях го като последна стъпка. След месец кожата ми видимо беше с по-бистър тен.

Общи условия

Активация на акаунт