Уверете се лично в ползите от шипковото масло

• 23 860
  • 305
  •   1
Отговори
# 150
Понякога използвам масла като стъпка от рутината за грижа кожата на лицето, особено през по-студените медеци. А понякога ги включвам като почистващо грим средство. Избирам такива, които са с нисък комедогенен индекс.

# 151
Ползвала съм  шипково масло за лицето.
Много благоприятно ми се отразява кожата, която е доста суха.
С удоволствие бих пробвала този продукт!

# 152
Да, ползвала съм шипково масло за масаж на околоочната зона.

# 153
Все още не съм използвала шипково масло, но съм чувала, че има и капсули за вътрешна употреба.
Обикновено маслата ги свързвам с аромотерапията и съм ползвала най вече цитрусови.

# 154
Да, използвала съм различни масла в козметика. Използвах шипково масло, докато бях бременна, мажех си корема против стрии. С удоволствие ще опитам вашите продукти.

# 155
Поне веднъж годишно ползвам масла за кожата. Обикновено бадемово или арганово, в младежките години - масло от чаено дърво. Не съм ползвала шипково масло, но след като прочетох за ползите от него, мисля да опитам.

# 156
Ползвам различни масла за обогатяване на козметиката ми ,но шипково масло не съм. С удоволствие бих го пробвала.

# 157
Използвам масла за тялото, но шипковото не ми е познато. Бих го изпробвала за лицето, тъй като има страхотни качества.

# 158
Ползвам масла в грижата за лицето и косата. Обикновено добавям няколко капки в маската за лице, или подхранвам сухите краища на косата. През зимата също така правя "маска" на ръцете като ги намазвам с масло. С удоволствие бих изпробвала действието на шипковото масло при борбата с пигментните петна и белезите на лицето.

# 159
  • Пловдив
Чувала съм много хубави неща за шипковото масло и с удоволствие бих пробвала.
Ползвала съм масла само за косата - при направа на маски.

# 160
  • софия
Аз ползвам масла в грижата за косата си.
Бих пробвала шипково масло с удоволствие.

# 161
Не съм използвала масла в грижата за красотата си и затова бих пробвала шипковото масло на BALEVSKI & KIROV

# 162
Ползвала съм преди години масло от шипка и си спомням, че имаше страхотен ефект върху кожата ми. Слагах го за през нощта и сутринта кожата ми беше кадифено мека. За безсмъртните съм чела и чувала страхотни неща. Мога да си представя колко добра ще е комбинация между двете.

# 163
Ползвала съм масла за кожата, но шипковото не ми е познато. Бих го изпробвала, с удоволствие.

# 164
От години ползвам натурални масла в грижата за кожата и косата, като най-често есента и зимата ги включвам във вечерната си рутина.
С удоволствие бих пробвала Вашето шипково масло с масло от безсмъртниче!

Общи условия

Активация на акаунт