Уверете се лично в ползите от шипковото масло

• 23 854
  • 305
  •   4
Отговори
# 165
Масла използвам най-вече в маските за коса.
Шипково масло не съм ползвала и би ми било интересно да пробвам.

# 166
Разбира се , че съм ползвала различни масла за кожата ( кокосово, арганово, бадемовои други), но шипковото не ми е познато. Бих го изпробвала.

# 167
Не съм пробвала шипково масло,но с удоволствие бих го пробвала Simple Smile

# 168
Ползвала съм преди време масло от пшеничен зародиш и такова от гроздови семки.
За шипковоти масло съм чела за благоприятното въздействие върху кожата, но не съм го използвала.
Майка  ми го е използвала.
Бих пробвала с удоволствие такова.

# 169
  • Другата България
Ползвам. Върху кожата, върху косата, в крема също си добавям.
Доволна съм от резултатите.

# 170
Да, използвала съм кокосово, арганово, и бадемово масло, но шипково не съм. Много бих се радвала да пробвам и шипково масло.

# 171
  • София
използвала съм арганово масло и бих пробвала и шипковото

# 172
Чувала съм, че има много благоприятно влияние върху кожата.

# 173
  • Велико Търново
Използвам масла активно!според нуждата избирам съответните масла и винаги съм доволна.
С удоволствие бих изпробванла и споделила полу-професионалните си впечатления и за Вашият продукт:)

# 174
Ползвала съм кокосово масло, масло от чаено дърво и арганово масло. Точно от шипка не съм и ще се радвам да го изпробвам.

# 175
В момента ползвам масло от чесън. Не съм ползвала масло от Шипка, но с удоволствие бих пробвал.

# 176
  • София
Ползвала съм масла основно за косата. Шипково не съм ползвала, но бих го пробвала.

# 177
Да, ползвам масла, най-вече в грижата за косата. С удоволствие бих пробвала и Шипково масло, заради прекрасните му свойства.

# 178
Да, използвала съм и продължавам да използвам, но точно шипково не съм пробвала.

# 179
Ползвала съм всякакви масла както за кожата, така и за косата. Шипково не ми е попадало пред погледа, но с удоволствие бих опитала.

Общи условия

Активация на акаунт