Уверете се лично в ползите от шипковото масло

• 23 847
  • 305
  •   1
Отговори
# 180
  • Горна Оряховица
Ползвам от боабаб, лавандулово масло и лимонена трева, слагам ги в крема си.

# 181
Ползвам от известно време масло от Вит. Е, което съдържа и други масла, и ги смесвам с кремове и маски за лице, но шипково масло не съм. Ще се радвам да изпробвам вашият продукт и да видя как ще ми повлияе на кожата.

# 182
Ползвам много масла - бадемово, кокосово, какаово,жожоба, шипково, малинови семки и др.
Само лятото спирам , но от септември до май ползвам масла за лице, за шия и деколте, за цяло тяло, за пети, за коса - въобще - за всичко. Обогатввам маските ми за коса допълнително с някои масла.

# 183
Използвам доста масла, предимно за косата. Шипково също съм използвала преди масаж на лицето и бях доволна.

# 184
Само съм чела за чудните му свойства, не съм ползвала все още, но бих опитала с удоволствие.

# 185
  • Once there was a Hushpuppy...
Ползваме масло от лавандула вкъщи за различни цели. С удоволствие бих пробвала и маслото от шипка, за да видя дали ще заличи белези от разчесано по кожата.

# 186
  • Варна
Използвам ароматни масла в дифузер. Масла в чист вид за кожата си не съм използвала. Бих изпробвала шипковото масло.

# 187
Ползвам масло от чаено дърво, бадемово масло и рициново. Шипково не съм използвала никога, интересно звучи и има доста полезни качества.

# 188
Ползвала съм бадемово, арганово и рициново масло. Шипково все още не съм, но със сигурност ще пробвам.

# 189
Не съм използвала шипково масло, но съм чувала за ползите от него.

# 190
Използвала съм много масла -сусамово,жожоба и арган в момента на тях съм се спряла.За шипковото съм чувала,че се използва за по лесно разресване при деца.Но не съм използвала .

# 191
Ползвала съм от чаено дърво. Бих прабвала и шипково масло.

# 192
Не съм ползвала масла за грижа за красотата, и шипковото не ми е познато. С удоволствие бих го изпробвала.

# 193
Ползвам бадемово, арганово и масло от жожоба. Не съм ползвала шипково масло  до момента, но бих го ползвала, защото съм чела за ползите от него

# 194
Използвала съм букет от масла за кожата ми и бях много доволна. Бих искала да изпробвам и шипковото масло.

Общи условия

Активация на акаунт