Уверете се лично в ползите от шипковото масло

• 23 846
  • 305
  •   1
Отговори
# 195
Пробвала съм други видове масла, но не съм пробвала шипково масло, и с удоволствие бих го пробвала.

# 196
Ползвала съм масла, ползвала съм и шипковото масло на Балевски. А шипковият ви мармалад е страхотен!

# 197
  • Пловдив
Ползвала съм масла в маските за коса. Шипково масло не съм ползвала, но с удоволствие бих пробвала, за да видя ефекта му върху моята кожа.

# 198
Ползвала съм кокосово масло за тяло. Не съм запозната с това от шипка и с удоволствие бих го изпробвала.

# 199
Ползвала съм масла, но не и шипково. Ще се радвам да го тествам.

# 200
Искам да включа масла в ежедневната грижа за кожата. Не съм ползвала шипково масло досега.

# 201
  • Тук и там
Ползвала съм масла от какая, арганово, рициново, от гроздови семки, от жълт кантарион. Бих пробвала и шипково.

# 202
Не съм използвала масла, бих пробвала шипково Simple Smile

# 203
Ползвала съм масла не само върху кожата, а и съм смесвала с продукти за коса. С удоволствие бих ползвала и вашето шипково масло! 🍀

# 204
Не съм използвала шипково масло никога, но имам приятелка, която го използва от дълго веме и е много доволна. Даже смятам и аз да започна.

# 205
  • София
Ползвала съм бадемово и арганово масло. С удоволствие бих пробвала шипковото, още повече, че от 1 фризьорка преди време ми беше споделено, че аргановото не е масло за моята коса.

# 206
  • София
Ползвам масла, включително и шипково и харесвам ефекта върку кожата ми.
Естествено, че бих ползвала и шипковото масло на Bаlevski & Kirov! Знам за мощното му антиейдж действие  и спокойно мога да си го включа в ежедневната си рутина.

# 207
Да ползвала съм масла и ги харесва.Но шипковото масло лично не съм ползвала.,но с удоволствие бих пробвала.

# 208
Всякакви масла съм опитвала, включително шипково.

# 209
Ползвала съм масла, доволна съм от ефекта им върху кожата ми. С удоволствие бих ползвала и шипковото масло.

Общи условия

Активация на акаунт