Уверете се лично в ползите от шипковото масло

• 23 837
  • 305
  •   1
Отговори
# 225
Ползвам шипково масло за лицето си и кожата ми го обожава, става нежна, мека, гладка и сияеща. Купувала съм и от шипковото масло на Био Балев, качествен продукт, ползвала съм го и съм доволна.

# 226
Ползвала съм бадемово, арганово, кокосово масло и с удоволствие и любопитство бих пробвала шипково.

# 227
Ползвала съм масла за кожата, но шипковото не. Бих го изпробвала

# 228
Ползвала съм масла ( кокосово, какаово, арганово и др.), тъй като кожата ми е суха. Не съм използвала шипково масло, предполагам ще има благотворно действие върху кожата ми, още повече ако повлиява леки пигментации.

# 229
Използвала съм масла в грижа за красотата,но шипково не съм. С удоволствие бих го изпробвала.

# 230
  • Пловдив
Ползвала съм бадемово масло, като добавка към грижа за кожата на тялото.
Шипково масло не съм ползвала, но бих пробвала.

# 231
Използвала съм бадемово, от вечерна иглика, от камелита, което ухае уникално и ми е любимо, но точно от масло отшипка не съм. С удоволствие бих изпробвала.

# 232
От дълги години ползвам арганово масло, тъй като кожата ми е много суха.Не съм ползвала масло от шипка, но с интерес и удоволствие бих изпробвала...

# 233
Ползвала съм единствено кокосово масло, което добавях към крема си за лице. С удоволствие бих изпитала ползите от шипково масло,в които съм убедена.

# 234
Ползвала съм масла от баобаб, арган, шафранка, кокосово и бадемово, но никога шипково масло. С удоволствие бих го пробвала.

# 235
Ползвала съм някои  масла за кожата, косата, ноктите, но шипково - все още не. Бих опитала.

# 236
  • Пловдив
С удоволствие бих го пробвала.

# 237
Ползвала съм шипково масло и бях много доволна.
Бих пробвала и тези, за суха кожа особено, действа много добре.

# 238
Използвам масла най-често в грижата за
косата ми,слагам ги в шампоани,маски си правя,а шипково съм ползвала преди години,но беше за кратко и нямам  изградено мнение.

# 239
Ползвам масла, разбира се - арганово, бадемово.Но шипково не съм пробвала, но бих искала да го пробвам

Общи условия

Активация на акаунт