Уверете се лично в ползите от шипковото масло

• 23 879
  • 305
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ползвам масла и за лице, и тяло и за коса, с удоволствие бих пробвала и Студено пресовано масло от Шипкa с масло от Безсмъртниче

# 91
  • Там...
Бих пробвала с удоволствие! Не съм използвала досега, а може би точно от това има нужда кожата ми.

# 92
Ползвала съм масла за подсилване растежа на косата,  също етерични такива за дифузер. С удоволствие бих пробвала продукта.

# 93
  • София
Ще ми е интересно да видя, как би се отразило на кожата ми, защото до сега не съм използвала точно шипково масло. В момента използвам смес от три различни масла.

# 94
Да, в момента ползвам био шипково масло за заличаване на белези от ранички и пъпки.Използвам след баня и върху лицето по 1-2 капки, като леко втривам.Ефектът е мека и хидратирана кожа, загладени бръчки и видимо намалени белези по лицето.Бих изпробвала и Вашият продукт с желание.

# 95
Ползвам  различни козметични масла - бадемово, арганово, рициново, кокосово, но точно от шипка не съм.
Бих опитала с удоволствие!

# 96
  • Стара Загора
Не съм използвала масла, но проучвам кои са подходящи.

# 97
Използвала съм шипково,какаово,кокосово и бих изпробвала и това Simple Smile

# 98
Ползвам масла в грижата за кожата на лицето, но не съм пробвала шипково.

# 99
Да, ползвала съм зимата.
Доволна съм, разнасям с ролер.
Бих пробвала и на вашата марка с удоволствие!

# 100
Ползвам често масла в маските за коса. Най-често ползвам бадемово масло. С удоволствие бих изпробвала и шипково масло.

# 101
Не съм използвала масла, но съм убедена в качествата им и с удоволствие бих пробвала това от шипки.

# 102
  • София
Ползвала съм и много съм доволна как се отразяват на кожата. Преди време съм пробвала шипково масло за бръчки.

# 103
Ползвам постоянно различни видове масла, в момента съм точно с шипково. Със суха кожа съм и ми се отразява много добре.

# 104
  • София
Ползвала съм масла единствено като грижа за здравето, пия капки от масло от див риган понякога. За кожата не съм употребявала, но бих опитала шипковото масло, тъй като кожата ми почна да става суха с времето.

Общи условия

Активация на акаунт