В месеца на любовта заобичай себе си с Valentis! 💖

• 7 536
  • 580
  •   1
Отговори
Февруари е месецът на любовта – време да покажем на хората около нас колко много значат за нас. Често в забързаното ежедневие забравяме да изразяваме любовта си по-често, а и да се грижим за себе си. Но, може би сте от тези хора, които показват своите чувства към половинката си през цялата година, дори и без повод. Това е страхотно, защото любовта всъщност започва отвътре, от нас самите – любовта към себе си!

Сигурно сте чували, че „здравето е красота и красотата е здраве“. Когато един човек е здрав отвътре и отвън, той винаги е красив. Затова в този месец на любовта ви предлагаме да се погрижите за себе си, за да може да дарявате любов и грижа през цялата година, както за себе си, така и за хората, които обичате.

Подарете на себе си – или на вашата половинка – грижа и внимание с продуктите KERABIONE и BIOCELL!

• Kerabione е перфектен избор за всяка жена, която иска да възстанови и укрепи косата си след зимата или просто да се радва на здрава и бляскава коса през целия сезон. С формула, богата на витамини, минерали, аминокиселини и хиалуронова киселина, Kerabione е създаден, за да подобри състоянието на косата и ноктите, като ги прави по-здрави, по-силни и красиви. Две капсули на ден ще осигурят хранителните вещества, от които се нуждаят косата и ноктите ви.

• Biocell е вдъхновен от източната философия, която цени естествените линии и хармонията, създадена от природата. Biocell изразява възхищението към хармоничните личности и намира красота в оригиналността и осъзнатостта. Жената BIOCELL е активна, успешна и привлекателна, живее интересен и пълноценен живот, занимаваща се само с това, което наистина й носи радост. Тя знае, че само чрез този начин на мислене и живот може да създаде красота и мир – както в себе си, така и около себе си.

Biocell Beauty Shots – еликсир за красота на кожата, косата и ноктите. Със съдържанието на хидролизиран колаген, хиалуронова киселина, витамини от група B и антиоксиданти, този продукт се бори със свободните радикали, като укрепва не само кожата, но и косата и ноктите, като осигурява максимална грижа за вашата красота.

За какво служи? • За хидратация на кожата (суха, лющеща се кожа) • За запазване на стегнатостта на кожата (видими бръчки, отпусната кожа) • За защита на кожата от вредните влияния на околната среда • За укрепване на косата (косопад, особено след раждане, цъфтящи краища, суха коса, забавен растеж) • За укрепване на ноктите (тънки, чупливи, наслояващи се нокти)

Добавете и новата маска за лице Biocell 2in1 Retinol Mask and Vitamin C Serum към вашата грижа за зряла кожа. Маската изсветлява, регенерира, защитава и изглажда кожата, намалява пигментацията и фините линии, като стимулира производството на колаген и еластин.

Какво прави тази маска и серум специални? • Иновативната двустепенна система съчетава ретинол за вечерта и витамин C за сутринта, улеснявайки ежедневието ви. • Липозомната технология осигурява по-добро усвояване на активните вещества и по-интензивен ефект. • Маската и серумът са богати на ефективни съставки, които подобряват външния вид на кожата и запазват нейния младежки блясък.

Подарете любов и внимание!

Когато става въпрос за подарък, не е нужно да бъдат само цветя и шоколад. Без значение дали са за вас или за някой близък, Biocell и Kerabione са подаръци, които показват, че грижата за здравето и външния вид е също толкова важна част от любовта, колкото и романтичните жестове.

💖 Преоткрийте любовта към себе си с 10% отстъпка! 💖

През целия месец февруари ви очаква специална отстъпка от 10% на продуктите, представени в темата! Използвайте промо код BGMAMA10 при поръчка и поглезете себе си!💕

В месеца на любовта, не забравяйте, че най-ценната любов е тази, която се проявява в грижа и внимание.💖

Спечелете подарък от Valentis!
Споделете какви малки жестове на любов и грижа към себе си правите, за да се чувствате по-здрави, щастливи и спокойни?

На 13 февруари 2025 г. ще бъдат изтеглени трима късметлии, които ще спечелят опаковка Biocell shots или Керабионе + маска Biocell.

Моля, запознайте се с Общите условия на играта ТУК.

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 10:05 от Hия

# 1
Правя си маски за лице и си спазвам рутините с козметични продукти за коса и лице.

# 2
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Правя си маски за лице

# 3
Правя си маски за лице или коса, взимам нещо любимо за хапване или гледам любим филм, чета любима книга.

# 4
Споделете какви малки жестове на любов и грижа към себе си правите, за да се чувствате по-здрави, щастливи и спокойни?
Най-добрата грижа е превенцията и в този ред на мисли все повече се обръщам към :
* хранителни добавки с високи потенции - понякога според сезона, понякога според усещането;
* кратки разходки покрай морето;
* хубава книга с топла напитка;
* мека плетка;
* домашно приготвена храна и най-вече споделянето с любими хора !

# 5
Полагам грижи най-вече за,душевното си здраве и комфорт:разходки сред природата,среща с позитивни хора,забавления по детски с дъщеря ми,приятно четиво,релаксираща напитка,сауна в Родопите Simple Smile

# 6
Имам си време само за мен -правя си маски за лице и коса, паля ароматни свещи, правя си чаша с кафе и чета книга.

# 7
Това, което ме успкоява в последно време и ми носи мир със самата мен, не са маски и козметични процедури, а писане на стихове. Flowers Hibiscus

# 8
Разходки и да си помълча.

# 9
  • Бургас
Грижа се за себе си, броя го като първа грижа за тези, които обичам. Smile
Приготвям си любимо ястие, макар и да е любимо само на мен.
Поглезвам се с домашен педикюр с ароматна вана за крачетата.
Маска за лице.
Не оставам и ден без витаминна/минерална добавка, макар и да не ми е турбо наложаща
Всеки месец добавям по нещо новичко в гардероба си.
Съботата е ден за маска за коса и чаша вино.

# 10
  • на последния етаж
Ходя редовно на масаж, правя си маски за лице, пия водя.

# 11
Правя си маски за лице

# 12
За да се чувствам добре , ходя да тренирам, пия хранителни добавки и внимавам какво хапвам. Така се грижи за тялото си. Иначе като всяка жена много обичам глезотийки - да си купувам козметика, дрехи и неща които ме радват.

# 13

Жестовете на любов към себе правя като си давам най-доброто, което мога за момента. Грижа се за себе си най-вече в здравословен план и в това число влиза и външния вид като резултат на по-горните. Здравето наистина е красота и красотата е здраве. Продуктите на Valentis не са ми познати, но изглеждат с качествено съдържание и мисля, че си струва да се опитат.

# 14
Отдавам се на четене на хубави книги; правя си кратки разходки в парка след работа и се наслаждавам на гледките и тишината; приготвям вкусна и здравословна храна за семейството си; рисувам и правя бижута; ходя на йога и СПА; правя си маски за лице; медитирам и се наслаждавам на живия живот. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт