В месеца на любовта заобичай себе си с Valentis! 💖

• 8 544
  • 580
  •   1
Отговори
# 570
Ежедневно се грижа за себе си. Знам, че за да съм полезна за другите, трябва първо да се погрижа за себе си.

# 571
  • София
Тренировки и хранене.

# 572
Ползвам качествена козметика, отделям време за разходки и спорт.

# 573
  • София
Слушам музика, отделям време за разговори с близките ми, винаги помагам на всички около мен с каквото мога, това ме зарежда положително. Simple Smile

# 574
Правя си маски за лице и коса, използвам качествена козметика за лице.  Старая се да се наспивам и да се обграждам само с положителни емоции и хора.

# 575
  • В Космоса
Грижа се за тялото и духа си с приятни занимания, сън, почивка, разходки, козметични процедури.

# 576
Старая се да се наспивам и да си сложа хубав дневен крем.

# 577
  • София
Здравейте!
Имам си време само за мен - правя си маски за лице и коса, ходя на йога и чета книга.

# 578
Ходя на масаж, правя си маски за лице, отделям си време за хобита (филми, книги, йога)

# 579
Хубава храна и добър сън.

# 580

Изтеглени са потребителите, които печелят награда от играта на Valentis!

Опаковка Biocell shots печели: malika$

Опаковка Kerabione + 1 маска Biocell печелят: DeadlyKiss и Alatea

Честито!

📩 Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на имейл адрес: igra@bg-mamma.com до 18:00 ч. на 19.02.2025 г. и да посочат, че са победители в играта на Valentis. Не забравяйте да включите вашето потребителско име, електронната поща, с която сте регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

- три имена
- адрес за доставка
- телефон за връзка

❗Моля, уверете се, че сте подали правилните и пълни данни в описания срок, за да получите наградата. Данни, постъпили след обявения краен срок в настоящия пост, няма да бъдат приемани.

Общи условия

Активация на акаунт