В месеца на любовта заобичай себе си с Valentis! 💖

• 8 549
  • 580
  •   1
Отговори
# 555
Отделям повече време за спокойни разходки и сън, купувам си качествена козметика.

# 556
Маникюр, медитация и вкусна храна са нещата, с които се глезя❤
Йогата винаги ми помага да се чувствам по-добре и по-щастлива.

# 557
  • Once there was a Hushpuppy...
Различна грижа за тялото и лицето под формата на лосиони, кремове, маски.

# 558
Това, което правя за себе си е да се грижа за даденото ми като ген и да го поддържам. Пия витамини, когато видя, че тялото ми има нужда от това. Стремя се да пия достатъчно вода, да ям храна, която ми допада и не ми вреди, но без да залитам и да изпадам във фанатизъм. Огромно настроение ми носи движението и активността, затова тренирам, танцувам, разхождам се. И тъй като външното винаги е следствие от вътрешното добро състояние се старая да си отделям поне 1 час на ден само за мен и нещата, които ми харесват и ме зареждат.

# 559
  • Варна
Правя маски за лице и масажи.

# 560
Сутрин отделям около час за да направя лека тренировка преди да са станали другите. Това ме кара да се чувствам добре...

# 561
Обичам разходките, сред природата - зареждаща красота. Е, правя си и маски на лицето..... от време на време. Simple Smile

# 562
  • Бургас
Правя си маски, използвам серуми и флорални води.

# 563
Козметични процедури, нещо хубаво за хапване, чаша вино, хубав филм

# 564
Grinning Освен козметичните грижи, отделям вече и време за достатъчно почивка и сън, към времето за себе си причислявам и всички неща, които обичам да правя и ме зареждат  с положителни емоции.

# 565
Едно от важните неща, които правя, за да се чувствам по-здрава и спокоина, е да отделям време за себе си всеки ден. Например, започвам сутрините с кратка медитация или дихателни упражнения, които ми помагат да се съсредоточа и да настроя ума си позитивно за деня. Също така, опитвам се да се храня здравословно, като включвам много пресни плодове и зеленчуци в менюто си. Не на последно място, отделям време за хобита и занимания, които ме радват, като четене на книги, рисуване или слушане на музика. Това ми помага да се отпусна и да се свържа със себе си.

# 566
Маски за лице и коса, дълга корейска рутина понякога и благоухание към продуктите за кожа, обичам ароматерапията.

# 567
Тренирам и си правя маски за лице.

# 568
Правя си разходки,маски на коса лице и хапвам полезни храни.

# 569
Правя си масаж на лицето, маски за лице, опитвам се да имам достатъчно часве сън. Не забравям и слънцезащитата. 1опитвам да се храня здравословно.

Общи условия

Активация на акаунт