В месеца на любовта заобичай себе си с Valentis! 💖

• 8 549
  • 580
  •   1
Отговори
# 525
Някой път си правя фреш портокал или здравословна закуска или пък малко грижа за кожата- пачове за под очи, измивно олио и измивен гел, следва глинена маска, пяна за почистване и после крем.

# 526
Слушам хубава музика, пътувам към морето, ходя на СПА и масажи

# 527
Полагам специални грижи за косата си, ходя на фризьор, козметик, солариум и други разкрасителни процедури.

# 528
  • Пловдив
Правя маски за лице и коса, пия повече вода и добавки, използвам серуми.

# 529
Старая се да се храня с чиста храна, която да е само домашно приготвена. ✨️

# 530
Малките жестове на любов и грижа към себе си, които правя, за да се чувствам по-здрава, щастлива и спокойна са: прием на витамини и добавки, редовни профилактични прегледи и изследвания, домашни и професионални грижи за външния вид, посещения на  културни събития и пътувания.

# 531
  • Монтана
Правя си маски за лице, нещо любимо за хапване и любимо нищоправене.

# 532
  • Стара Загора
Награждавам се за добре свършена работа и през уикендите си правя маска, а от половин година започнах да приемам и добавки. В момента пия витамини за жени за коса, кожа и нокти, супер колаген с биотон на популярна марка, спирулина и селен. Вечер преди лягане непременно и магнезий за мускулите. Кожата ми е в много добро състояние, но и грижите от ранна възраст ми помогнаха доста.

# 533
  • SF
Купувам си някои любими или нови козметични продукти, може би нова дреха или аксесоар. Много обичам да си обърна внимание и да се зарадвам. Обичам да вечерям навън и да гледам някой хубав филм.

# 534
Споделете какви малки жестове на любов и грижа към себе си правите, за да се чувствате по-здрави, щастливи и спокойни?
Обичам за 30 мин. Да се отдам на релакс с хубава музика. Правя си маска на лицето и крачетата и просто 30 мин. разпускам.

# 535
Пия чаша кафе, слушам любима музика, отделям време за релакс сред природата.

# 536
Май не правя достатъчно жестове към себе си - малки или големи. Мисля, че е време да започна.

# 537
Най-вече полагам грижи за душевното си здраве и комфорт: разходки сред природата, приятно четиво, семейни игри.

# 538
  • София
Правя си маски за лице коса.Чета книга на спокойствие.

# 539
Както повечето, така и аз си правя маски за лице и за коса.
Старая се да си мажа тялото всеки ден.
Опитвам всяка вечер да отделям по 30 мин. за четена на книга.

Общи условия

Активация на акаунт