В месеца на любовта заобичай себе си с Valentis! 💖

• 8 544
  • 580
  •   1
Отговори
# 45
Опитвам се да спя повече в последно време, това ми беше в дефицит...Отделно се старая да намирам време (макар и малко) за нещата, които обичам - най-малко да чета книги или да гледам филми. Мисля да започна с колаген и витамини, че и от това се нуждая.

# 46
Любими са ми масажите, но доста по-често жестовете са изразени в терапия за коса, хубав филм и разходка сред природата.

# 47
Позволяваме си с половинката да се наспим добре, полезна и вкусна храна, качествена козметика, четене на книги и посещение на концерти на любими изпълнители.

# 48
  • Габрово
Правя си маски за лице и коса, разхождам се, чета книги.

# 49
Ходя на козметик, масаж, фризьор и спорт, за да се чувствам добре.

# 50
  • Ruse, Bulgaria
Чета книга или гледам филм

# 51
Опитвам се да открадна спокойствие за себе си под формата на чаша кафе в пълна тишина, разни глезотийки с домашни маски и приятни изживявания с близки и семейството ми.

# 52
Срещам се с приятелки, чета хубави книги, слушам любима музика

# 53
Всек човек трябва да се обича и грижи сам за себе си, но за съжаление остава рядко време за това. Опитвам се да се поглезя с маска за коса или кожа, чаша вино и хубав филм, разходка сред природата и приятни разговори с любими хора.

# 54
Опитвам се да тренирам повече, да се грижа за косата и кожата си с подходящата козметика.

# 55
Правя си маски за лице и си спазвам рутините с козметични продукти за коса и лице.

# 56
Купувам си книги.

# 57
  • Разпиляна във въображението
Маска за лице, одеало, мека възглавница, ароматна свещ, топъл шоколад + книга.

# 58
Опитвам се да живея разумно, балансирано и здравословно.

# 59
От няколко години имам мое време, в което правя все любими неща - Домашни маски за лице и коса, чета книга с чаша какао или вино, шия гоблен или разговарям с прятели, които са далече.

Общи условия

Активация на акаунт