В месеца на любовта заобичай себе си с Valentis! 💖

• 8 549
  • 580
  •   1
Отговори
# 60
Всичко,което правя за себе си напоследък е свързано с грижа за коса,нокти,кожа. Отделям по няколко часа седмично, да се поглезя. Имах проблем със скалпа и много досаден пърхот. През декември открих "своят лек" в лицето на дерматологично тестван шампоан и буквално се преродих!
Правя си маски за лице, спрях да си ям ноктите... След 30 години похапване!
С малко дете - толкова!

# 61
Правя си маски за лице,чета хубави книги

# 62
Спорт, спокойствие, хубава храна и разходки и срещи навън

# 63
  • ЛОВЕЧ
Правя си маски за лице

# 64
Ходя на различни процедури за грижа за лицето, тъй като имам проблемна кожа. Ходя на масаж редовно, правя си маски за лице.

# 65
Тренирам, приемам хранителни добавки и използвам качествена козметика.

# 66
Разходки сред природата, хубава музика, чиста храна и време с любимите хора. Маски и масажи харесвам.

# 67
Маски за лице или коса. Четене на книги и релакс.

# 68
Обичам да се разхождам.  Правя си и домашни маски за лице и коса.

# 69
Споделете какви малки жестове на любов и грижа към себе си правите, за да се чувствате по-здрави, щастливи и спокойни? - Наскоро си купих масажна свещ, която мирише невероятно и признамам, че въпреки, че бях скептична всеки път като си масажирам ръцете, ме обзема прилив на щастие и спокойствие.

# 70
Нова книга и маска за лице ме правят по- щастлива.

# 71
Отделям време за спорт, независимо колко работа имам, старая се да се храня предимно със здравословна домашно приготвена храна, пия много, много, много течности и се опитвам да завърша деня си с книга (след като прочета някоя на детето за лека нощ, разбира се 🤭)

# 72
Правя си маски, старая се да се вслушвам в мислите и чувствата си повече. Опитвам се да се развивам личностно.

# 73
Гледане на хубав филм и разходки.

# 74
Когато ми се отдаде възможност - пътувам , в малкото свободно време - гледам любим сериал и също така гледам редовно да посещавам фризьора си .

Общи условия

Активация на акаунт