В месеца на любовта заобичай себе си с Valentis! 💖

• 8 896
  • 580
  •   1
Отговори
# 75
Покрай бебето вече нямам толкова време за себе си, но това, което правя, е бърза маска за лице, а вечер време за себе си с книга. През деня разходки с дъщеря ми и други майки. Тези неща правя за себе си и те ме карат да се чувствам щастлива!

# 76
Разходка и почивка сред природата, гледане на филм, четене на книга, правя си разкрасителни процедури и релаксирам.

# 77
Винаги отделям време за себе си между задачите - фризьор, маникюр, масаж, процедури за лице.. Ако нямам време да посетя специалист, сама си правя маска за коса, лице, нещо малко, с което да се поглезя 🌸

# 78
Разхождам се сред природата, чета книга или гледам ненатоварващ филм.

# 79
  • София
Грижа се за съня си, спокойствието, доколкото е възможно, здравословното хранене и движението.

# 80
Ходя на фризьор или козметик.

# 81
Почивам си активно. Обикновено спазвам "медийна" хигиена поне един уикенд в месеца. Обожавам всякакви домашни процедури и се глезя активно. Обичам да поспивам - опитвам се да имам поне 7 часа.

# 82
Избирам си качествена козметика, грижа се да си осигуря моменти на спокойствие.

# 83
За моето здраве и спокойствие се старая първо да имам качествен сън, да приемам ароматни душове и подхранвам кожата на лицето с кремчета и маски. Това ми носи вътрешно удовлетворение.

# 84
Малки... но важни стъпки ... Хранителни добавки и витамини... Маски за кожата и косата ... Кремове

# 85
Обичам да пия сутришното си кафе сама и в мълчание. Ходя на масажи, разхождам се всеки ден, пия добавки,  полагам грижи за външния си вид. Обичам да се глезя с шоколад. Simple Smile

# 86
Слушам музика, гледайки София с хубава напитка в ръка.

# 87
  • Плевен
Споделете какви малки жестове на любов и грижа към себе си правите, за да се чувствате по-здрави, щастливи и спокойни?

Чрез редовен физически труд в градината и лозето, водейки се от вековните мъдрости на предците ни, че "Трудът краси човека, а мързелът го грози" и „Трудът е здраве и живот”.
Също така винаги когато имам време спортувам за удоволствие с децата, съпруга и/или приятели играем на федербал, баскетбол, фризби, караме колело, народна топка, плуваме.
Не на последно място разходки в любимия ни парк "Кайлъка" или някъде из неимоверно красивите ни планини в нашата Родина.

# 88
  • гр. Кюстендил
Понякога просто оставам сама със себе си, обичам през топлите месеци, вечер, да седя на двора и да прекарам време с моите 2 котарани, които ме зареждат с много положителна енергия, слушам любимите си песни, мисля си за хубави неща. Ако изпитвам нужда да се погрижа и физически за тялото си - правя си маска за лице, правя и някоя лека тренировка, за да се раздвижа.

# 89
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Ходя на концерти Microphone People Dancer

Общи условия

Активация на акаунт