В месеца на любовта заобичай себе си с Valentis! 💖

• 8 897
  • 580
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Почивам си и чета книги.

# 91
  • При децата ми
Обичам и се стремя да полагам грижи за себе си по всякакъв начин! Като се започне от външния вид и се стигне до времето прекарано с любими хора!
Когато имам възможност правя домашни маски на лицето и косата. Много обичам да танцувам и често си танцувам у дома. Smile Обичам разходките с децата и любими хора, обичам да ходя на кино, театър и концерти.

# 92
Масажи, редовнагрижа за кожата при професионалист и ходене ('прочиства' мозъка)

# 93
  • София/Севлиево
Правя си домашни маски на лице,коса и тяло.Чета книги,слушам хубава музика и се обграждам с красиви хора и вещи.И се старая да избягвам всичко, което би ме стресирало допълнително.

# 94
Отделям повече време за себе си, ползвам качествена козметика, правя си домашни маски,отделям време за разходки и срещи с приятели.

# 95
Споделете какви малки жестове на любов и грижа към себе си правите, за да се чувствате по-здрави, щастливи и спокойни?
Обичам да полагам грижи за себе си и това ме кара да се чувствам по-спокойна и щастлива. Моите малки грижи за мен самата са:
- приемам добавки и витамини за запълване на дефицитите им и така поддържам тялото си в по-добра форма и се чувствам по-енергична.
- 1 път седмично имам своя козметичен ден, в който да поглезя кожата и тялото си с домашни козметични процедури.
- поне по 1 час на ден отделям, за да прочета книга, да изпия на спокойствие едно кафе и това е моя релакс.
- имам няколко хобита, които ми създават много приятни емоции и ми носят спокойствие.
- когато имам свободно време със семейството ми си правим еднодневни разходки до някое място, на което не сме били или просто се разхождаме в някой парк или екопътека.
- обичам да декорирам дома си с различни светлини, лампички и свещи и това е моята хюга, която ме кара да се наслаждавам на вечерните часове. ❤️

# 96
  • Пловдив
Eжедневна рутина за кожата на лицето, храня се здравословно, чета книги, разходки сред природата.

# 97
Да се обичам и харесвам такава каквато съм ❤️

# 98
Чета хубави книги, ходя на народни танци и се храня здравословно.

# 99
  • Сф
Шопинг и грижи за тялото и лицето. 💗

# 100
Подарявам си пътувания до нови дестинации в България, като отсядам в хотели със СПА/Релакс зона. Възползвам се от процедурите, които ми допадат.

# 101
Малки жестове правя към себе си. Ползвам подходящите продукти, които да доставят на кожата ми нужното, пия много вода, чета книги и винаги се разхождам, като имам възможност.

# 102
  • Sofia
Имам редица ежедневни ритуали включващи почистващи процедури за лице и тяло. В добавка на това физическа активност, за да поддържам здравето на тялото. В този сезон витамини и добавки са от изключителна важност, за да се поддържа здрав вид на кожата и косата.

# 103
Малките жестове в малкото време, което остава за мен са маска за коса, маска за лице, разходка из парка, четене на хубава книга 🙂

# 104
С времето открих, колко е важно да отделям време за себе си. Различни са нещата които правя. Като се започне от четене на книги, разходка сред природата до маска на лицето или нов козметичен продукт.

Общи условия

Активация на акаунт