В месеца на любовта заобичай себе си с Valentis! 💖

• 8 911
  • 580
  •   1
Отговори
# 105
Маски за лице, масажи с Гуа ша камък и пълноценно прекарано време сама - без устройства, шум, просто релакс.

# 106
Здравословно хранене, дълъг душ след изморителен ден, малки подаръци.

# 107
  • Пловдив
Много държа да имам време само за себе си, през което да се наслаждавам на чаша хубав чай, шопинг в любими магазини, да си направя маска на лицето или косата, да се позанимая с някое от хобитата ми - такива уж дребни неща, но които ме зареждат и ми помагат да понасям стреса от забързаното ежедневие по-леко.

# 108
Отделям малко време за себе си -четене на книга, разходка, купувам си нещо дребно, просто за да се поглезя. Опитвам се да не забравям да полагам грижи за здравето си, както и за кожата, ноктите и косата си, но за съжаление често ангажиментите и стресът вземат превес.

# 109
Ходим често на почивки със Спа. Вкъщи ползвам етерични масла според нуждата ни.

# 110
Практикувам дишане, спортувам и се моля 🙏

# 111
Обичам да се глезя най-много с шоколад или чаша вино Simple Smile

# 112
  • Washington,USA
🌿 Слушам любима музика и чета любими книги
🌿 Правя си нови и различни   коктейли
🌿 Пробвам нова козметика за кожа или коса

# 113
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Споделете какви малки жестове на любов и грижа към себе си правите, за да се чувствате по-здрави, щастливи и спокойни?
Ежедневно отделям време сутрин и вечер за козметичната си рутина, редовно си правя домашни спа процедури с масажи на лицето, маски за лице и коса, маникюр и педикюр, придружени с приятна релаксираща музика и аромалампа с етерични масла. Всекидневно отделям време и за четене на книги, както и за дълги разходки.

# 114
Храня се здравословно, тренирам, правя си маникюр, прически, маски за лице и различни козметични процедури. И най-важното - старая се всеки ден да отделям време за да почета интересна книга.

# 115
Напоследък все си казвам, че трябва да си обръщам повече внимание и затова започнах все по-често да си правя маски за лице и коса, бях си взела и едни витамини, но нещо не ми допадна ха и търся други; излизам с приятелки по-често.

# 116
Позволявам си кратки почивки само за мен в които чета любими книги или просто релаксирам.

# 117
Обичам да оставам често насаме със себе си, с чаша кафе и хубава книга!

# 118
Време за мен - маска за лице, маска за коса, вана с аромат на ванилия и кокос, хубав филм, горещо мляко с какао и бисквити, ароматни свещи, и да си купя нещичко за хобито.

# 119
Много простичко - хубава книга или филм, чаша кафе и маска за лице!

Общи условия

Активация на акаунт