В месеца на любовта заобичай себе си с Valentis! 💖

• 8 915
  • 580
  •   1
Отговори
# 120
Отделям време за себе си - пия кафе, гледам сериал, правя си маска за лице. Храня се здравословно и се грижа за лицето си, за да съм красива,както отвън така и отвътре.

# 121
Стремя се да се наспивам, ползвам подходяща козметика за лице, редовно ходя на фризьор.Спортувам редовно, поне два пъти седмично. Веднъж в месеца излизам с приятелки на концерт, вечеря или театър.

# 122
Пия витамини, правя си маски, почивам си поне половин час дневно с книга и кафе с мляко, на пълна тишина, практикувам йога и разтягане също поне по половин час дневно.

# 123
  • Лясковец
Почти никакви,все по често ми се случва да нямам време за себе си.Почивка за едно кафе и това е.

# 124
  • Бургас
Любовта се изразява с грижа! Грижа се за семейството си и децата си.
За себе си - гледам да правя любимите си неща, да си обгрижвам цветята, да чета, да се наслаждавам на морето.

# 125
  • Пловдив
Споделете какви малки жестове на любов и грижа към себе си правите, за да се чувствате по-здрави, щастливи и спокойни? - обичам да отделям време за любимите си занимания - да гледам хубав филм, да слушам любима музика, да си направя домашно СПА с ароматно кафе и нещо сладичко за разкош Simple Smile

# 126
  • София
Отделям време за себе си...разхождам се, мързелувам, пия вино...

# 127
Рядко имам време само за себе си, но се опитвам да отделям такова чрез разходки и действия любими за мен-готвене и създаване на усмивки чрез храната за близките ми.

# 128
Споделете какви малки жестове на любов и грижа към себе си правите, за да се чувствате по-здрави, щастливи и спокойни?
Когато имам малка възможност гледам да се наспивам добре и да презаредя тялото си с вкусна и полезна храна. Преди сън почиствам лицето си и два пъти в седмицата си правя маска на косата и лицето. Когато има български вкусни плодове и зеленчуци съчетавам приготвянето на маските и хапването им(обожавам краставици и киви).HeartHeartHeart

# 129
Откакто съм майка нямам никакво време за себе си, но попринцип гледам да полагам грижи с по-често почистване на лицето, маски, да използвам всеки свободен момент за разходка навън с любимите ми хора. Всичко, което ме прави щастлива и спокойна.

# 130
Темата и въпросите към нея са много вдъхновяващи! Изчетох голяма част от постовете!
Споделете какви малки жестове на любов и грижа към себе си правите, за да се чувствате по-здрави, щастливи и спокойни?
Напоследък ежедневието ми е все по-забързано и пропускам да се погрижа за себе си и да се поглезя.
Ходя на маникюр веднъж месечно, много харесвам профрсионално направени и издържани нокти!
Когато имам време си правя масаж с кварцов ролер  за лице с някое масло! В почивните дни маска на косата и маска на лицето.  
Най-любимо ми е, обаче,  да отделя време за четене на книжка.  🫶

# 131
Отделям време само за мен. Пускам си музика, чета книга, разхождам се, правя си различни разкрасителни процедури ☺

# 132
Всяка седмица гледам да мам минимум час само за себе си. Прекарвам го в грижа за кожата - маски за лице, процедури при козметик или в четене на книги.

# 133
Разходка сред природата на тишина и спокойствие.

# 134
Дълги разходки сред природата и по плажа, слушаме заедно хубава музика, хапваме си домашно приготвена храна и се стараем взаимно да си създаваме хубаво настроение.

Общи условия

Активация на акаунт