В месеца на любовта заобичай себе си с Valentis! 💖

• 8 916
  • 580
  •   1
Отговори
# 135
Опитвам се да отделя време за себе си, да се погрижа за косата и кожата си, да си почина от шума и да остана сама с мислите си.

# 136
Правя си маски за лице и спазвам рутините с козметични продукти за коса и лице.

# 137
  • Пловдив
Разходки сред природата, любима музика и компанията на любимите хора!

# 138
Чаша вино с хубав филм и посещение на клас по йога и пилатес

# 139
Моите съкровени мигове и жестове към мен самата са:
- приемам добавки и витамини за запълване на дефицитите им в организма  ми и така доставям на тялото си нужната му енергия.
- веднъж седмично си имам моите ритуали за красота. Ден, в който правя различни домашни глезотийки за хубава кожа и освежаване.
- поне по 1 час на ден отделям, за да прочета приятна книга и да изпия на спокойствие едно кафе.
- имам няколко хобита свързани с творческа дейност и тези мигове ми носят огромна наслада и чувство за отпочиналост и пълноценно използвано време.
- всяка седмица със семейството ми си правим еднодневни разходки до място, което не сме посещавали или до някой парк или екопътека. Heart

# 140
  • София
Тренировки и домашни процедури за разкрасяване.

# 141
  • burgas
За да се чувствам добре , ходя да тренирам, пия хранителни добавки и внимавам какво хапвам. Така се грижи за тялото си. Иначе като всяка жена много обичам глезотийки - да си купувам козметика, дрехи и неща които ме радват.

# 142
  • София
Спортувам всеки ден, полагам грижи за косата и кожата си, за съня и психиката си, общувам само с позитивни хора Simple Smile

# 143
  • Елхово
Правя си маски за лице и коса, използвам качествена козметика за лице.  Старая се да се наспивам и да се обграждам само с положителни емоции и хора.

# 144
Старая се да подбирам качествена и разнообразна храна, ползвам редовно, подходяща за моя тип кожа, козметика и слънцезащита, опитвам да спя достатъчно.

# 145
Релаксирам си с хубава книга и си правя си маски .

# 146
Разхождам се с кучето и живеем здравословно.

# 147
Правя почистване на лицето, маски, полагам качествена козметика, стремя се да си почивам и да се радвам на положителни емоции.

# 148
  • плевен
Разходки сред природата, разкрасяващи  процедури за лице и коса.

# 149
Нещата, които ме карат да се чувствам добре, са тренировка на фона на хубава музика, процедури за лице, интересен филм, екскурзия до ново място.

Общи условия

Активация на акаунт