В месеца на любовта заобичай себе си с Valentis! 💖

• 8 917
  • 580
  •   1
Отговори
# 150
Разходки сред природата.

# 151
  • София
Пия чаша кафе, слушам любима музика, отделям време за релакс сред природата.

# 152
Достатъчно сън и разнообразна храна. Качествена козметика. Гледам позитивно на света и не се лишавам никога от шоколад.

# 153
Правя си бюти ритуали - почистване на лицето, маска, шийт маска, хубав крем, хубав парфюм, чаша хубаво вино

# 154
Напоследък се старая да спя повече. Не искам да съм вечно недоспала, енергията да ми пада в следобедните часове и да изгреждам преуморена.

Започнах да се грижа повече за краката си - вани, масаж на ходилата, кремове и пр. Освен това обичайно се глезя с маски лице, масажи, книги, музика, филми, разходки сред природата - всимлчко, което може да намали нивата на стрес.

# 155
Почивам си като съзерцавам, докъдето погледа ми стига синьото море. Обичам да се разхождам.  Правя си и домашни маски за лице и коса. Хубав филм и книга помагат изкарване на приятно време.

# 156
  • София
Споделете какви малки жестове на любов и грижа към себе си правите, за да се чувствате по-здрави, щастливи и спокойни? Избягвам неблагодарни хора, заобикалям се от позитивна приятелска следа. Правя си маски за лице, консумирам повече витамини. Използвам хранителни добавки и продукти от природата.

# 157
Правя си редовно маски за лице, маникюр и педикюр. Обичам разходките и пътуванията, с които си подарявам ментално здраве и щастие.

# 158
Започвам деня с кафе и хубава книга. Това си е истинска грижа за себе си

# 159
  • София
Жестове на любов и грижа които правя да се чувствам  по-здрава, щастлива и спокойна е да обръщам повече внимание на близките ми, когато съм почивка, да се наспивам и да се усмихвам повече....

# 160
Ранно ставане и спокойна утринна рутина  💜

# 161
  • Sofia
Музика, медитация, терапии за лице, фитнес и разходки, а лятото и дълго море LaughingPurple HeartFlowers Hibiscus

# 162
Правя си маски за лице, йога, медитация и чаша ароматен чай

# 163
Правя малки паузи през деня за кратка разходка на открито, практикувам благодарност и медитация, и се опитвам да отделя време за хобита, които ми носят радост. Така се чувствам по-балансиран и спокойни.

# 164
  • София
Всеки месец си купувам нещо ново ,лично за мен-обикновено е козметика за грижа.Правя си релакс ден с домашни процедури,хапвам любим десерт.

Общи условия

Активация на акаунт