В месеца на любовта заобичай себе си с Valentis! 💖

• 8 919
  • 580
  •   1
Отговори
# 165
Силно вярвам, че грижата за себе си не е егоизъм, а всъщност е жест на любов към другите - в крайна сметка човек може да се грижи добре за близките си само, когато той самият се чувства добре.
За себе си правя много неща - давам си време за любимите хобита, правя си терапии за коса, домашен педикюр, имам си бюджет за месечни покупки само за мен.

# 166
Повече разходки, приемане на витамини, поддържане на кожата с кремове и маски.

# 167
  • София
Разхождам се и слушам книги.

# 168
Излизам сама на разходка. Правя си маски за лице редовно. Хапвам нещо вкусно.

# 169
  • София
Разходката в гората ме успокоява и зарежда с енергия.

# 170
Разхождам се, чета книги, гледам филми. Често си правя домашни козметични процедури.

# 171
Правя си маска на лицето или косата, затварям очи и релаксирам.

# 172
Купувам си качествена козметика,маски за коса и лице .

# 173
Разхождам се всеки ден сред природата, правя си веднъж в седмицата маска за лице, купувам си любими неща 🥰 Полагам всекидневно грижи за цялото ми тяло.

# 174
Отделям си по един ден само за себе си, когато усетя, че имам ннужда. Правя различни неща, които ми носят положителни емоции.

# 175
Обтрувам лицето си с плодове и след измиване набасям худратуращ крем. Обижавам и разходките край язовира о залез.

# 176
  • Бургас/Пз
Тренирам почти всеки ден, това е моят един час, в който не мисля за нищо друго и е само моето време. 🥰 Правенето на маски на косата и кожата ми е рутина и винаги имам време за него. Изключително важна ми е грижата за кожата и затова не пропускам всяка възможност да се погрижа за нея.

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 21:22 от ani_d

# 177
Хубава книга , свежа музика,  среща с позитивни хора,  релаксираща напитка, спа глезотийка ме правят щастлива , спокойна и обичаща се.

# 178
За жалост имам време само за маски за лице и от време на време за коса Simple Smile
Надявам се да имам повече време за мен вбъдеще

# 179
Правя си маски на косата и лицето, почивам си на тишина, чета книжка, взимам си горещ душ

Общи условия

Активация на акаунт