На море в Гърция 2023 - V / 2024

• 70 298
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
Можеш в гугъл мапс, ако са регистрирани. Там ревютата се четат от доста хора също.

# 616
Не се сетих. Благодаря за идеята.

# 617
Аз малко ще разводня разговорите от последните страници, но на някой издавали ли са му скоро карта за магазин Масутис?

Редовно купуваме определени неща оттам на връщане към България и понякога на касата ни маркират покупките с някаква тяхна карта, защото ние нямаме. Последно питахме как можем да си издадем, казаха че трябва да имаме телефонен номер от гръцки мобилен оператор. Имам спомени, че е коментирано тук преди години и тогава картите са ги издавали в магазина, но сега явно не е така.

# 618
Аз малко ще разводня разговорите от последните страници, но на някой издавали ли са му скоро карта за магазин Масутис?

Редовно купуваме определени неща оттам на връщане към България и понякога на касата ни маркират покупките с някаква тяхна карта, защото ние нямаме. Последно питахме как можем да си издадем, казаха че трябва да имаме телефонен номер от гръцки мобилен оператор. Имам спомени, че е коментирано тук преди години и тогава картите са ги издавали в магазина, но сега явно не е така.
Да, аз също често пазарувам от Мацутис и ми обясниха, че за да ми извадят моя карта трябва да имам гръцки номер, защото се получава sms за потвърждение. С БГ номер не става. За сега сме решили проблема, като имам снимка на телефона на картата на познати и пазарувам с нея.

# 619
Да, за активиране на физическа карта на Масутис трябва номер на гръцки оператор. Миналото лято//2023/ лично го научих в магазина. За тази година съм решила да си извадя, наблизо до апартамента в който отсядаме живее българка и ще я помоля за съдействие. Много добри отстъпки има с картата и редовно пазарувам натръгване, но ползвам картата на дамата в чиито апартамент сме.

# 620
Аз имам, въпреки това условие.
Дадоха ми я случайно (на други места ми бяха отказали) преди 2 лета в магазинчето им в Коринос до Катерини, навръщане от други посоки..
При натрупани сметки от  600е без срок за натрупване, спадат 6е от следващата.

# 621
  • София
Здравейте и за много години! 🤗
Аз се включвам с молба за малко помощ, тъй като, откакто пътуваме с бебешори, търсенето ни доста се промени. Миналото лято бяхме в хотел в Гърция и определено не беше удобно за нас. За втората почивка случайно попаднах на едно "бижу" тук, на нашето черноморие - отделни апартаментчета в малки къщички, разположени в огромен двор с басейн и голяма детска площадка. Беше топ попадение, но, заради проблемите с водата, не сме се приближавали изобщо до плажа. Сега реших от рано да търся подобно "съкровище" в северна Гърция, но определено удрям на камък. Та, въпросът ми е от къде най-често резервирате подобни местенца, в Букинг и Airbnb изборът е изключително малък, да не би да е твърде рано да търся? Прегледах и сайтовете от главния пост на първата страница, но и там в момента има много оскъден избор. А знам, че такива местенца трябва да има, защото преди, обикаляйки из Ситония, сме виждали много къщички с дворчета, подходящи точно за семейства с деца.
Ще съм благодарна за съвети в кой сайт да търся подобни места за настаняване, а ако някой от опит може да препоръча такова, подходящо за група приятели с много малки деца, моля, споделяйте. 🙏

# 622
  • София
https://www.atlantisapartments.gr/
Тук сме били. Много удобно за семейства с деца.

# 623
  • София
Здравейте и за много години! 🤗
Аз се включвам с молба за малко помощ, тъй като, откакто пътуваме с бебешори, търсенето ни доста се промени. Миналото лято бяхме в хотел в Гърция и определено не беше удобно за нас. За втората почивка случайно попаднах на едно "бижу" тук, на нашето черноморие - отделни апартаментчета в малки къщички, разположени в огромен двор с басейн и голяма детска площадка. Беше топ попадение, но, заради проблемите с водата, не сме се приближавали изобщо до плажа. Сега реших от рано да търся подобно "съкровище" в северна Гърция, но определено удрям на камък. Та, въпросът ми е от къде най-често резервирате подобни местенца, в Букинг и Airbnb изборът е изключително малък, да не би да е твърде рано да търся? Прегледах и сайтовете от главния пост на първата страница, но и там в момента има много оскъден избор. А знам, че такива местенца трябва да има, защото преди, обикаляйки из Ситония, сме виждали много къщички с дворчета, подходящи точно за семейства с деца.
Ще съм благодарна за съвети в кой сайт да търся подобни места за настаняване, а ако някой от опит може да препоръча такова, подходящо за група приятели с много малки деца, моля, споделяйте. 🙏
Също понякога си обикалям в гугъл мапс Гърция за даден район и там също си има настанявания.

# 624
  • София
Привет отново.
Поизчетох и се рових още и се спрях на 3 места - Ханиоти, Сарти и Никити.
От към хубав пясъчен плаж и възможно най-малко блъсканица, кое е най-приемливото според вас?

# 625
Сарти, южната част (в посока към плаж Платания гледате на картата).

# 626
  • София
Добър ден и от мен.
Не съм писала тази година  та така, че  - За много години!
Желая Ви прекрасни почивки по гръцко изпълнени с много щастливи преживявания!
Тази година планувам Пелопонес, най-накрая му дойде ред.  За съжаление ще сме там само 10 дни и смятам  да го разделя, да има и за догодина Wink
Намислила съм Атина , децата много искат да я посетят, Коринт, Навплио, Монемвасия, Елафониси. Сега сядам да чета в старите теми , но ако някой има някакви предложения за места за настанявания и какво друго да посетим в района ще съм много благодарна.

# 627
Може ли някой който е ходил в Сивири да сподели как е плажа там - пясъчен или има камъни, плитко ли е и става ли за деца? Четох мнения, че е доста пренаселено в частта, където има бийч барове. Лудница ли е откъм хора или спокойно човек може да си намери място за плажуване?

# 628
Може ли някой който е ходил в Сивири да сподели как е плажа там - пясъчен или има камъни, плитко ли е и става ли за деца? Четох мнения, че е доста пренаселено в частта, където има бийч барове. Лудница ли е откъм хора или спокойно човек може да си намери място за плажуване?

Точно днес го загледах, четох хубави неща, но снимките в гугъл....не ме очароваха. Ще се радвам и аз на още отзиви

# 629
На снимките в Гугъл много добре се вижда каква е населеността откъм селото.
На юг към хотелите може и да е по-добре, но като цяло ивицата е доста тясна. Иначе е пясъчен, плитък - средно.

Общи условия

Активация на акаунт