Малък сечко наближава, ЮНЧО все по-палав става

• 9 741
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
  • Велико Търново
Здравейте от мен и осем месечната вече Божа Simple Smile!Черпим ви по случая Misc Baby Bottle  party023  smokeuu Wine Glass Popcorn  food010/скромно,но не се научих как да слагам картинки Embarassed/

Честита месечинка на Джули и Никалас!Желая здраве и безоблачно детство! baloni baloni

Корнелия,страхотна кулинарка си! Simple Smile

Сега да се изкажа и аз за яслите.При нас няма такива неща каквито описва Таби,но въпреки това не мисля да давам Божа на ясла,а ще наема жена да ми я гледа/да не се каня много,защото да не стане така,че да не мога да си я позволя де/,но по принцип така сме си говорили с Георги.Като стане живот и здраве на 3 години и аз,ако все още не съм родила второ бебе,а съм на работа ще я пускам на градина.Ей,това ми е мнението!Ама,три години да стоя и да я гледам просто ми се струва мисия невъзможна.Вчера излизах с една друга мама на обед,ами аз гледах като изтървана и другата мама и тя де.Говорих ме си,че то хубава работа било да излизеш без да буташ количката и да се услушваш дали се е събудило или нещо такова.Даже сега съм решила да дойда в София/зълва ми ме покани/,а пък Георги да гледа Божидара,таман да съчетая и покупката на лятна количка с гостито.

Това е от мен за сега!Хубава вечер и спокойна нощ!Всички болни дечица и мами бързо да се възстановяват!Прегръщам ви!

# 256
  • София
Корни, страхотна изглежда тази тортичка... скоро няма ли да наминаваш към София Mr. Green. Как направи листенцата, а перличките. Сподели, ако не е тайна, моляяя Hug.
И аз това щях да питам, че на всичкото отгоре ми е обещала почерпка и ако тя няма да идва предлагам ние да отидем  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
........
Определено!!! smile3508
Корни душо, готви се... идем. smile3560

# 257
Корнелия, е сега вече ме разби.... ooooh!. Давай направо един сладкарски цех да отваряме... , направо ще им скриеш шапките. Ама по към Пловдив ела, ще съм ти най-най редовния клиент.... обещавам.

# 258
  • Варна
Здравейте!
Честити месечинки на Божидара, Джули и Николас!
Да растат здрави, усмихнати и много щастливи!
Благодаря на всички ви за моралната подкрепа Hug Много ми олекна като ви споделих и вие се опитахте да ми помогнете Heart Eyes Дидке,  newsm51
Анитка, страхотна идея. До сега все се гласим да се срещаме и още нищо не сме направили по въпроса, но е време да се действа Grinning
Корни, теб съм те признала. Всеки път точа лиги по тортичките ти.
За яслите: и аз съм ЗА Peace Даже вече подадох молба и живот и здраве септември....
за циците: и на мен ми се иска корекция, ама без да ги пълня с нищо. Само да ги повдигна(ако може така де). Те и мойте цици са малки, ама сега едни кожички висят hahaha
На болничките пожелавам бързо оздравяване, а на здравичките да си останат такива  love001

# 259
Айде да се включа по обсъжданите теми преди баткото да е окупирал компа. Grinning
За циците,заставам зад мнението на Камбанска и Корни, някакси  хич не се виждам да се подложа на такова страдание заради мъжо,да има хубава гледка в мое лице,още повече че аз немога да кажа че положението е кой-знае колко зле,но все пак съм родила и кърмила,макар и не толкова дълго 2 деца Така че по-скоро килограмите са ми дерт и върху тях смятам да се съсредоточа,между другото от 3дена се храня според НВД И РЕЗУЛТАТА Е 1,5КГ., темпото ме устройва Peace
А ЗА ЯСЛИТЕ живот и здраве сигурно ще ходим,но това ще е на около 2год.възраст.Да, боледуват,но ако не ходи на ясла после боледува от градината,така че е все тая,докато си изгради имунитет детето е така,казвам го от опит с баткото.Това е ,моето мнение,а дотогава си пожелавам да сме много здрави!
Честито на Божа, Джули и Николас  bouquet  bouquet  bouquet

# 260
нямам много време, затова само

Божа, Джули, Николас, честита месечинка! Да растете здрави и игриви дечица!
Heart Eyes

Корнели-Нели, ти направи бомба хвърли с тази поредна торта. Виж само как се точим от различни посоки. Не мога да повярвам че си любител кулинар. Аш косум!  smile3501

пак ще се включа, като заспи беб
  bouquet

# 261
  • Варна
Ох, каква тортичка страхотна.....браво, Корнелия. Само от вида й ми се повиши значително слюноотделянето, не знам ако е пред мен тази вкусотия какво ще и се случи smile3508 И на мен ми стана много интересно как се правят листата и перличките. Я кажи как изкарахте рожденния ден?

Как са болните дечица и мами? Хайде, чакаме добри новини   love001

Честита месечинка на Божа, Джули и Николас![/glow]

Моето дете днес никак не е на кеф. Едвам го приспах в 3 часа /обедното спане/ и след 15 минути се събуди с рев. Гушнах го и така поспахме пак с няколко събуждания. А не виждам причина-няма температура, всичко изглежда оК. Явно са зъбите. Направо не ми се мисли как ще е довечера....

Лека вечер от мен!

# 262
  • София
Благодаря от сърце момичета, да са живи и здрави Божа и Николас и моята сладка Джули
Ето малко да се почерпите:

# 263
  • Бургас
Привет милички
Определено ми липсвахте
Аз си починах чудничко през 10дневния отпуск при мама и още можех да си поседя там ама татито нали неможе без нас дойде и си ни прибра.

Честит рожден ден на патерици на Корни (и на следващия живот и здраве идвам,че вече ти сънувам вкусутиите)
Честито и на сладките месечковци да са здрави палави и много усмихнати.

По въпросите за свекървите ако може с еднопосочен билет до самотен остров и да си свиркаме щот на никой не му пука за нашите нерви и аз затова си ги пазя за детенце.
Що се отнася до силикона няма поне засега да слагам,че още един брой най-малко сме запланували.
А за яслите съм за,но след навършване на 2г.

Целувки и лека вечер от нас с ЙО

# 264
за циците: и на мен ми се иска корекция, ама без да ги пълня с нищо. Само да ги повдигна(ако може така де).
И аз така. Ами тежат бе, хора - един баскетбол не мога да изиграя като хората (тя моята работа малко "на калпавата ракета и космосът и крив", да не казвам друго). Ама и аз като искам много деца, няма начин; пък то и пари няма....
А и да се оплача, и ние открихме сезона с паданията и сега Деница има цицина на челото, мърмори и си го изкарва на играчките. Може следащата тема да я посветим на паданията  Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 29 яну 2007, 19:49 от a witch

# 265
Здравейте мацки!

Разгледах си и аз старите снимки и се депресирах..... ей сега ще ви покажа защо.
http://snimka.bg/album.php?album_id=100079
а това клипче е от един готин ролеркостер ... кофти е качеството, че е правено с фотоапарат.
http://www.youtube.com/watch?v=4KK2e8BkZm0

# 266
здрасти:
Корни страшна е тортата.
за циците:аз имам бюст ,сега ми увиснаха,но мечтата ми е три дечица та явно ще чакам,макар че ме страх да се подложа,като съм гледала как ги правят операциите по тв-то.
за яслите:аз съм за,зай-вече сега като сме в чужда държава и трябва да бачкам и няма кой да помага.
Целувки от нас.

# 267
  • на брега на Дунав
Срам ме е да се разпиша бе сладурки  Embarassed. Направо ми разтуптяхте емоционалното сърчице с толкова похвали. Ами айде, чакам ви на гости. Ще си направим тортено парти  Joy. От мен тортите, от вас яденето, че аз нали съм на диета  Joy. И за желаещите давам подробни инструкции за направата на шоколадовите листенца. Нищо сложно не са тези листенца, а от шоколад могат да се направят чудеса.  Избирате някакви истински листа да са по-релефни и твърдички (моите са от китайска роза, че я бях поокастрила и имах материал). Разтопявате шоколад черен или млечен по желание смесвате с малко масло и разбърквате до хомогенна смес. Става и без масло, ама с маслото повече шоколадов материал имате. С една лъжичка изливате  върху листото, слагате върху твърда повърхност и в халдилника да стегне. Отлепянето е супер лесно с него няма да имате проблем. Само действате на хладно, че да не се разтопи шоколада и да се загуби релефа. А перличките са купени. Някакви съвсем обикновенни за 45 ст. пакетчето. Дано да ме разбрахте, ама няма проблем да отговоря пак ако има въпроси  Mr. Green.
Валкирия чудни снимки искам и аз във Флорида. И аз се сканирах днес  и ей сега ще ви се покажа по хронологичен ред още от времето когато с мъжлето бяхме гаджета: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=98662&photo=10
Иначе за циците да уточня  Mr. Green. Аз съм намеквала на мъжо евентуално ако се наложи да се коригирам, ама той не ще и не ще човека. Тъй, че по-скоро аз бих се навила на това, отколкото той да го иска. Нямало нужда добре съм си била така. Пък аз и да искам отде пари за такива екстри. Първо къщата после циците  Joy.
Оставям ви, че трябва да слагам децата да спят, а стана доста късно вече. Тая нощ нещо не искат да лягат навреме. Лека вечер.

# 268
  • София
Ех, че готина темичка подхвана Дидолинка (която нещо ми се губи от полезрението тези дни.... дано си добре!) и сега мислено се връщаме към младите си години. Много ми е приятно да гледам "усмивки от старите ленти", тъй да се каже Wink Хубаво е да има такива снимкови темички, че да разнообразим настроението и приказките за гърнета, сополи, капки и т.н. Не че не са важни, разбира се, но е по-полезно да си повдигаме настроението с положителни мисли  Peace

Валкириа, егати мацката си. Флорида, а? Не те ли е срам, да ме вкарваш в мечти за море, плаж.... а сме все още януари....

Корни, ти освен тортен талант и китарен ли имаш, бе душа? Неизчерпаем образ си. А снимките са заредени от лъчезарността ти, много свежо  Party

Вдъхновихте ме и мен да сканирам снимки и тези дни ще се върнете и в моите млади години.

Спокойна и сладка нощ!

# 269
  • Канада
Здравейте момичета!
Не съм чела по напред,само хвърлих един бърз поглед и съзрях интересни неща,ама първо да попитам,че после ако ми остане време ще чета и ще се влкюча и аз,а ще си пусна и обещания смешен клип от подписа,макар че темата вече отшумя!
Момичета,помагайте- много съм притеснена!Ванко е със запушен нос вече десетина дни! CryПооправи се за два три дена,но ...от снощи се запуши пак с нова сила!Преди го водих на доктор,казаха нищо му няма.Ама като знам как стават нещата при бебоците,днес пак го заведох.Тази сутрин взе и да се прокашля.И днес доктора каза,че нищо му няма и че секрета от носа слиза към гърлото и за това кашля newsm78ама..........мен голям страх ме гони!И понеже тук всяко отиване при докито е с предварителни часове,а те често са за след няколко дни Shocked,днес ни изписаха антибиотик и каза ако не му мине кашлицата до няколо дни да почна с АБ.Ама на мен много не сериозно ми звучи това...Не знам какво да го правя,мисля,гледам го и се страхувам ooooh!Сега спи горкичкия,не го чувам да кашкя,но....знам ли!!!???Една съседка каза,че можело това да е от зъбите #CrazyНа нас наистина и втрои ни излезе само за една седмица,но пък каква е връзката не схванах newsm78
Много се извинявам за постинга,ама вие сте ми надеждата да ми дадете някаква светлина в тунела!Благодаря ви предварително и много ви целувам всички Heart Eyes
По късно ще опитам да се отчета и по другите въпроси,че мъво иска да му готвя бобббббббб Laughing,та отивам да го захващам(боба де,не мъжо Wink)

Общи условия

Активация на акаунт