Малък сечко наближава, ЮНЧО все по-палав става

• 9 741
  • 289
  •   1
Отговори
# 285
Здраевйте мами!
И да не се чудите кой ви пише,аз съм Нинани Grinning ,е вече съм котето,защото като влязох днес във форума и нямах регистрация Shocked Shocked Shocked Естествено и неможах да си спомня паролата ,така че се налкожи да се регистрирам наново.Егати номера.такова нещо на някоя от вас случвало ли се е newsm78
Анитка, приемаме целувките на Криско и да не чуе дявола но бебка е по-добре,от снощи няма Т,кашлицата намаля,но на моменти и и се събира доста секрет и на 2пъти повърна от него,кашляйки.Надявам се да се подобряваме с всеки изминал ден,но искам да ви кажа че този грип е голям мор,вчера детенцето беше с едни жални и мокри очички,направо да ти се скъса сърцето.А батко ни вече е пушка,но и той продължава да пие АБ.Е,стига съм говорила за болести,дано вече няма болнички Praynig Praynig Praynig
Да честитя днешните месечинки и да им пожелая да са много усмихнати  bouquet

Поли и аз не робувам на такива суеверия,щом смятш че пречи косичката на детенце,давай смело Peace
Нашето меню за момента е на обяд 180гр зеленчуково или месно пюре/давала съм само пуешко и пилешко/,през ден по1/4 жълтък,а след обед каша или плодово пюре с бисквити Плазмон на прах.През останалото време имаме 3 млечни хранения.Но от вчера Тея е само на мляко ,защото няма апетит!
Е ,извинете за 45км постинг, Hug на всички!

# 286
Здравейте сладурани  bouquet
  Специални озъбени целувчици на днешните месечинковци от нас с Ади    :love001  :newsm51
 Момичета Ади страшно много ме хапе-вече не знам какво да правя-направо до крав стиска с тия малки зъбчета  Cry и мнг  боли.В краен случаи  ще си взема силиконови предпазители ,ама не знам дали пък  ще суче с  тях  newsm78 -някои опитвал ли го е този вариант ? Има ли ефект ?
  Дани   и нашя док ми беше казал че е възможно секрета в нослето да е от зъбките,че те нашите избиха на веднъж (2-та долни)-така ,че според мен ако секрета е безцветен и воднис е възможно да е от зъбките,но жълтия вече е  др  работа.Кашлицата също е резултат от секрета -така че споко Peace-следи си бебчо както са ти казали и др момичета .
  Ани ние сме на същия режим(с малка разлика в часовете),но аз и давам кашата след кърмене и почти винаги си изяжда всичко Grinning .Още не съм въвела месото,защото Ади ми направи алергия към една млечна каша на Хумана и сега захранването  ни ще изостане много,но дано при следващото даване на мляко-след 2-3 месеца да нямаме проблем.
 И ние нощеска се будихме на 15-20 мин и вече си мисля че пак ни подкарват зъбките защото вчера цял ден беше ужасно крива и плачеше постоянно за всичко. Така че една дружна прегръдка за всички недоспали мами   Hug Hug Hug
  Страшни сте всички на" пожълтелите" снимки -много миличко ми стана  Hug Heart Eyes да ви гледам щасливи и много влюбени.
Аз няма такива снимки че са ми в къщи при мама и тате.Може би някога  ще се покажа  и аз  Peace
  А относно свекървите няма да се изказвам  #Cussing out Crossing Arms че ще се нервирам страшно!Дано скоро ни излезе късмета на всички който сме  в  това положение  и да си имаме хубав и спокоен дом  babydust7 family   
Сега  ви казвам  лек ден изпълнен само с усмивки  newsm47

Последна редакция: вт, 30 яну 2007, 15:08 от Marvellous

# 287
Ooo  и  още  нещо да питам - кой ползва  вече гърнето (освен Мими) ?

# 288
Привет от мен все още болничка! Послушах ви момичета и днес сутринта при доки. Изписа ми сумати лекарства. Само се моя да не заразя бебчо. Единствен той е здрав, но свеки може да остане само до утре.

Исках да отговоря на Таничка, че аз си правя сама месното пюре, че пилета ми праща мама. Сварявам го, минавам през блендера, после с пасатора и замразявам на кубчета. Смесвам ги с нещо като давам, картоф, морков, цвекло, тиква, карфиол, броколи или чушка.
Таничка, ти май имаше и друго питане, на което исках да ти отговоря, но ми исфиряса от болната тиква.
Ех, главооо..., трябваше да се върна три страници назад и да се сетя че питаше за червеното цвекло. Сега си редактирам съобщението. Та значи сваряваш и замразяваш на кубчета.

Нашето меню също е подобно на Анни.
06-7 - кърма
10.00 - кърма
14.00 - зеленчуково/месно пюре +1/4 жълтък през ден в зеленчуковото
17.00 - каша/кисел
20 - 21.00 - кърма
През ноща също се кърмим. Но заради ментолките ли /само един ден ги вземах/  или от болестта май минамаля кърмата и се чудя ако спре с какво АМ да го храня.

Корни, знам че много ги преживяваш тези торти ако не станат както си го замислила, но наистина си се справила чудесно с украсата. Както беше казала една мама в готварския всеки дефект е ефект!

Последна редакция: вт, 30 яну 2007, 16:01 от emsy

# 289
  • Варна
Момичета имаме си нова темичка Grinning

Общи условия

Активация на акаунт