И да не се чудите кой ви пише,аз съм Нинани
,е вече съм котето,защото като влязох днес във форума и нямах регистрация 
Анитка, приемаме целувките на Криско и да не чуе дявола но бебка е по-добре,от снощи няма Т,кашлицата намаля,но на моменти и и се събира доста секрет и на 2пъти повърна от него,кашляйки.Надявам се да се подобряваме с всеки изминал ден,но искам да ви кажа че този грип е голям мор,вчера детенцето беше с едни жални и мокри очички,направо да ти се скъса сърцето.А батко ни вече е пушка,но и той продължава да пие АБ.Е,стига съм говорила за болести,дано вече няма болнички

Да честитя днешните месечинки и да им пожелая да са много усмихнати

Поли и аз не робувам на такива суеверия,щом смятш че пречи косичката на детенце,давай смело

Нашето меню за момента е на обяд 180гр зеленчуково или месно пюре/давала съм само пуешко и пилешко/,през ден по1/4 жълтък,а след обед каша или плодово пюре с бисквити Плазмон на прах.През останалото време имаме 3 млечни хранения.Но от вчера Тея е само на мляко ,защото няма апетит!
Е ,извинете за 45км постинг,
на всички! 
и мнг боли.В краен случаи ще си взема силиконови предпазители ,ама не знам дали пък ще суче с тях
да ви гледам щасливи и много влюбени.
че ще се нервирам страшно!Дано скоро ни излезе късмета на всички който сме в това положение и да си имаме хубав и спокоен дом