Анитка мила вярно се изгубих , но за жалост всички у дома са болни.
Нана също , за което ми е безкрайно мъчно 
Горкатае подпухнала , носа и тече като чешма , капля , не може да спи почти никак нощем , защото се дави , хърка , пери ръчички и крака безпомощно , защото явно сополите я давят и така се буди уплашено , с рев .Сега съвсем не спя
от две нощи , ако и преди спях малко е и толкова няма.

пред мен има две чаши кафе , сок от манго , опити да мисля позитивно , щото и тати е болен - та съм направо с две деца и така я карам.
По този повод искам да се извиня на мамите , на който бях обещала да се видим че няма да стане по разбираеми причини
На док ходихме , така че вече си имаме хапове и лекове всякакви.
На Таталинка да и е жив и здрав рожденника !

Аз за моя тати на 18-ти не почерпих че бях ужасно болна

Честно казано искам си зимата.Една нормална средностатистическа зима
, че жегите ей какво докараха

Честито ти завръщане на съпруга -той сигурно много се вълнува след толкова време да ви види. А и Вие него. Чакаме да се похвалиш с подаръците.

.... но слава богу в рамките на 2 до 3 дена ... Донякъде се справяме с ПОВЕЧКО /спрямо това което ме е посъветвала педиатърката/ плодови сокчета и пюрета, слава богу и зеленчуковите ги харесва /независимо от фирмата, вкл. "Ovko"
/, повечето каши а и една част от месните пюрета /особено вносните са на базата на ориз, а за морковите да не говорим
... вярно че са много полезни, но са почти на всякъде .... Има някакъв чай на Блевит разхлабващ, казва се Блевит L - някой опитвал ли го е 

.... и ние бяхме така докато се кърмехме, говоря за събуждането .... а сега сме на цедене и шише /и мама пак донякъде си е недоспала, нали трябва по-раничко да стане да се изцеди 
и ги наблюдавайте ... особенно ако вдигнат температура ... веднага се консултирайте с лекар /не само с педиатъра, но ако трябва с УНГ/... Въобще при най-малките съмнения го сторете, не искам излишно да ви тревожа, но на моя приятелка малкият получи инфекция на средното ухо и твърде късно я хванаха /мислеха си първоначално че са зъбите, след това че не иска да ходи на ясла ..../, оттам нататъка болници и т.н. От нея знам, че има ли повечко ушна кал, търка ли си ушето, и най-вече вдигне ли температура в няколко поредни дена /да не си мислим, че е само от зъбите/ ... и да не разчитаме само на педиатъра /тай като нейната я пообъркала първоначално/ ... Въобще доста изчетох по темата ... Никой не е Застрахован, въпросът е да сме и се вземат мерки НаВреме, още при първите симптоми ....
и приятни разходки 
за комплимента
Кумата като ме видя и 10 мин. само повтаряше колко съм красива
Слушах по новините, че най-засегнати от грипа са децата до 4-годишна възраст. То и ние нали бяхме болни.....
А и нямам много време,че пак съм залегнала над едни учебници.В петък пак съм на изпит,ама този път е гаден-ФРЕНСИ 

И форума е много готин 
за всички вас и скорошно оздравяване 

ами честно да си кажа говорено е
Благодаря ти