Малък сечко наближава, ЮНЧО все по-палав става

• 9 741
  • 289
  •   1
Отговори
# 45
Здавейте момичета!
Ние преди малко се върнахме от разходка,но вятъра само дето не отнесе количката,за момент си помислих че Кирчо се завръща, #Crazy та опаковах бебка с дъждобрана че беше заспала,но като се събуди се прибрахме,а такова слънце хубаво печеше Close Явно наистина ще се разваля времето!
Таталинка, честит празник на половинката ти,нека да е здрав и много да ви радва с Ени  bouquet  bouquet  bouquet
Анитка,
честита ви малка братовчедка,да расте здрава и усмихната!А за целувките на Криското,те нашите не се губят,само да се видим пък ще види той като му се ухили беззъбата принцеса Тея Joy ще раздава целувки.А иначе татко ни, не може да познае малката,което е разбираемо ,тъй като тя беше на 50 дена,когато той замина,изненадата и за двамата беше голяма и хубава!
Вили,Мимик и всички останали болнички, едно гуш от нас и дано се оправите бързо Praynig Praynig Praynig
Днес и аз взех от глутеновата каша на Хумана с ябълка,банан и сухар и тези дни ще дам,дано я понесем добре Praynig
Таталинка,за нощното събуждане и аз ти стискам палци да е период, и моите спомени от батито са точно такива каквито си прочела ти във форума,по това време и спящите нощем бебчета започват да се будят и така до годинката Shocked Аз от няколко месеца вече свикнах с буденето на Тея,а в началото до към 3-4м,заспиваше към 21ч и се будеше да папка 4-5ч,а сега заспива пак в толкова,но се върти като шило цяла нощ,застава по корем,неможе да се обърне и започва да пъшка #Crazy и аз ставам да я намествам,така няколко пъти ,и към 3ч си папка.! Това е засега при нас положението,незнам дали скоро ще имам нощ,в която да спя непробудно,но да сме живи и здрави и това ще стане някой ден Peace
Аз докато пиша бебка е заспала в кошарата,а се бях наканила да чистя ThinkingЧао ,до скоро

# 46
  • София
Tani4ka_04  много забевен сайт Joy
А ето и от мен много интересно нещо Laughing

http://www.bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm

# 47
  • София
Здравейте и от мен.
Мимик, от личен опит ти казвам, че е по-добре направо на Виброцил да минеш като преди това почистваш нослето с физиологичен разтвор.
lucyl30, Блевит Л съм давала на Марти и определено му помагаше, като концентрацията на чайчето е с половин лъжичка повече от това, което пише.
Искам да кажа на мамите, които са болни да не пренебрегват вируса и наистина да не се самолекуват (като мен), защото е опасно. Аз от известно време имам болки в корема и температура. Замъкнах се при доки вчера и се оказа, че вируса който изкарах заедно с Марти ми е докарал възпаление на матката и едвам отървах болницата. Казвам го не за да плаша, а за да предупредя!
Честит празник на празнуващите  bouquet

# 48
Здравейте мили мами,

Аз се движа назад във времето и за мен е все още 19.01 (щото до там съм стигнала)
Искам първо да ви почерпя, че днес ставаме на 7 месеца   Party Time beer и да честитя празника и на Руми и Йоанка да са живи, здрави и да спинкат дъъълго през нощта  bouquet.
Благодаря на Люта чушка за инфото за горенето на раничката и искам да кажа на всички майки които не са си правили скоро цитонамазка - да си направят, защото това не е шега работа и мисля, че трябваше да се прави поне веднъж в годината, а за тези с ранички 2 пъти, защото това е превенция от рак на шийката, който е напълно лечим ако се открие навреме (посредством цитонамазка, която дава възможност за ранно диагностициране). Раничката е страшна единствено поради факта, че стриктно трябва да се следи да не се тансформира в други клетки. И по възможност да се обгори. Обикновено не горят ранични на нераждали жени (освен ако не е наложително) защото се получава цикатрис който намалява еластичността на шийката при нормалното раждане. Аз имам раничка от 18 годишна и ще ми я горят чак сега (след раждането), но редовно съм си правила цитонамазки и ще продължа да го правя. Иначе раничката не пречи на абсолютно нищо друго и не се усеща.
Е, това е! Изнесох си лекцията  Wink

# 49
Здравейте мили мами,

Аз се движа назад във времето и за мен е все още 19.01 (щото до там съм стигнала)
Искам първо да ви почерпя, че днес ставаме на 7 месеца   Party Time beer и да честитя празника и на Руми и Йоанка да са живи, здрави и да спинкат дъъълго през нощта  bouquet.
Благодаря на Люта чушка за инфото за горенето на раничката и искам да кажа на всички майки които не са си правили скоро цитонамазка - да си направят, защото това не е шега работа и мисля, че трябваше да се прави поне веднъж в годината, а за тези с ранички 2 пъти, защото това е превенция от рак на шийката, който е напълно лечим ако се открие навреме (посредством цитонамазка, която дава възможност за ранно диагностициране). Раничката е страшна единствено поради факта, че стриктно трябва да се следи да не се тансформира в други клетки. И по възможност да се обгори. Обикновено не горят ранични на нераждали жени (освен ако не е наложително) защото се получава цикатрис който намалява еластичността на шийката при нормалното раждане. Аз имам раничка от 18 годишна и ще ми я горят чак сега (след раждането), но редовно съм си правила цитонамазки и ще продължа да го правя. Иначе раничката не пречи на абсолютно нищо друго и не се усеща.
Е, това е! Изнесох си лекцията  Wink

# 50
Нинани някой беше дал линк за минералните води - мисля, че беше a weach, та аз го четох по диагоналната система, но доколкото разбрах трапезната вода е неподходяща за бебета защото се обработвала с нещо си, за да и се намали "минералността". Аз лично мисля, че розовия етикет на девин е най-добре, а онзи ден гледах, че има и някаква вода на хип, но дори и не видях колко струва.
26 тази играчка с "чорапчето" е страхотна  newsm10- Много мерси, че ни открехна, изобщо не съм се сещала за нещо такова. Бебка сигурно много ще се забавлява, но понеже подобни екстри по наще магазини не съм виждала си мислех, кво,  кво, а и ти понеже си написала чорапче, си мисля, че и тънките чорапки на мама ще свършат работа (все си мисля, че няма да може да ги прегризе - с тия 2 зъба) е, ще купя нови де  Wink
Айде стига съм ви досаждала за днес.
Леки и спокойни сънища Hug

# 51
Сори за двата еднакви поста, ама сървъра е виновен, ако някой може моля да ги изтрие.  bouquet

# 52
Елисир,ти на коя кухня ще го записваш Цецко?На частната ли?
Аз още се чудя,макар,че това моето дете досега почти всичко му се услажда и ще ми спести много време и средства ако го запиша...ама още се чудя къде....пък и ако трябва да се ходи всеки ден по-надалече..ще изчакам да се запролети.

Да ... ние днес даже е изпробвахме. Наистина е много добра , а и чух много добри отзиви. Плюс , че ми я носят тук горе на адреса... и ако съм долу в апартамента ще ми я донесат там. А ми беше много премисъл на мен как ще я карам с кухнята... колкото съм вързана в ръцете за готвене Laughing.

# 53
  • София
Здравейте милички и от нас  bouquet, не пиша, защото Джули ми е с брохеолит от 7 дни, за малко да влезем в болница, много е страшно, ако имате сополи, кашлица незабавно потърсете доки, защото за малко да направим плевмония Cry, няма с какво да се похваля, освен, че папаме зеленчукови пюрета и каши Wink
Диденце, освен че си имам зет прекрасен, твоя Миро е роден на 9.10 като мен Embarassed Hug
Това е момичета от мен, само здрави бебоци ви желая! Praynig  bouquet

# 54
Добра вечер момичета!
Таталинке честит ти рожденник много да те слуша!
Анитка честита братовчедка на Криси много щастие да носи на мама и тати и на роднините!
Емси,Таби много са ви хубави дечицата,снощи и аз се мъчих да кача едно клипче ама нещо не стана  Close
На всички болнички бързо оздравяване!
Янан честито зъбче много ме разсмя и аз чакам да се видя  Mr. Green
Ние за сега сме добре,освен днес -тъкмо му правя клип и като се засили към масата и буф  ooooh! че като писна мале не мога да го успокоя  Cry веднага му се поду окото, намазах го с олио и за десетина минути утихна мястото.Сега пак палува и мрънка нещо .
Имам и едно ? мога ли да дам бисквитки в кърма сутрин вместо попарата която не ядем.
Честити месечинки на празнуващите бебоци!
ЛЕКА НОЩ ОТ НАС !

# 55
Иванна е яхнала шишето Mr. Green...

И вместо да спи танцува степ...

Лека и спокойна нощ  bouquet

# 56
  • София
дай този сайт от където ги правиш тези картини Praynig

# 57
Основата на картинката е от някаква програма, а инъче мъжо ги прави на фотошоп. Laughing

# 58
  • София
Таби, разкошна е Иванна. Този колаж с шишето трябва да го пратиш в някой конкурс Hug.
Буболина, много съжалявам, че Джули не е добре. Дано по-бързо оздравее, а на теб кураж, защото знам, че много се притесняваш
Hug.

# 59
Веселушка, ми аз точно Девин с розов етикет давам,а тя се води ниско минерална, душицо! Peace
На всички болнички  Praynig Praynig Praynig Praynig бързо оздравяване!
Лека и спокойна нощ от нас!

Общи условия

Активация на акаунт