Ние преди малко се върнахме от разходка,но вятъра само дето не отнесе количката,за момент си помислих че Кирчо се завръща,
та опаковах бебка с дъждобрана че беше заспала,но като се събуди се прибрахме,а такова слънце хубаво печеше
Явно наистина ще се разваля времето!Таталинка, честит празник на половинката ти,нека да е здрав и много да ви радва с Ени

Анитка,честита ви малка братовчедка,да расте здрава и усмихната!А за целувките на Криското,те нашите не се губят,само да се видим пък ще види той като му се ухили беззъбата принцеса Тея
ще раздава целувки.А иначе татко ни, не може да познае малката,което е разбираемо ,тъй като тя беше на 50 дена,когато той замина,изненадата и за двамата беше голяма и хубава!Вили,Мимик и всички останали болнички, едно гуш от нас и дано се оправите бързо

Днес и аз взех от глутеновата каша на Хумана с ябълка,банан и сухар и тези дни ще дам,дано я понесем добре

Таталинка,за нощното събуждане и аз ти стискам палци да е период, и моите спомени от батито са точно такива каквито си прочела ти във форума,по това време и спящите нощем бебчета започват да се будят и така до годинката
и аз ставам да я намествам,така няколко пъти ,и към 3ч си папка.! Това е засега при нас положението,незнам дали скоро ще имам нощ,в която да спя непробудно,но да сме живи и здрави и това ще стане някой ден 
Аз докато пиша бебка е заспала в кошарата,а се бях наканила да чистя
Чао ,до скоро
и да честитя празника и на Руми и Йоанка да са живи, здрави и да спинкат дъъълго през нощта
- Много мерси, че ни открехна, изобщо не съм се сещала за нещо такова. Бебка сигурно много ще се забавлява, но понеже подобни екстри по наще магазини не съм виждала си мислех, кво, кво, а и ти понеже си написала чорапче, си мисля, че и тънките чорапки на мама ще свършат работа (все си мисля, че няма да може да ги прегризе - с тия 2 зъба) е, ще купя нови де
, няма с какво да се похваля, освен, че папаме зеленчукови пюрета и каши
че като писна мале не мога да го успокоя