Малък сечко наближава, ЮНЧО все по-палав става

• 9 741
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Сонка, мисля, че няма проблем да даваш бисквитки вместо попара. И аз понякога давам, но с 30мл АМ, че ме мързи да изцеждам (то не, че много имам). Милия Митко, дано няма последствия от срещата с масата. Това за олиото и аз съм го чувала, че помага веднага. Но си мисля, че от тук нататък ще зачестяват такива случки. Искат всичко да видят и пипнат,а не могат да се пазят. Аз в такива случаи си казвам, че малките деца Господ ги пази...
А за храната -скоро една съседка ми разправяше за своя позната, която давала на закуска 1 баница и една боза на 10 месечното си бебе  #Crazy Без коментар  Sick

Буболина, бързо оздравяване на Джули. Добре, че сте се отървали от болницата.

Веселушка, мерси за "лекцията"   bouquet. То и аз съм с раничка от доста време, дори ми я бяха горили, но не знаех за последствията. След раждането правих цитонамазка, но ще те послушам и ще отида пак.

Чушчице, как сте ти и Марти? Малкия размина ли се с обривите и другите "екстри"? Дано при теб всичко да се оправи, че възпаление на матката звучи много страшно.

Аз да Ви се оплача как изтървах веселбата...днес освен племенницата се е родило и детенце на един приятел. До тук добре, обаче аз се точех да оставям зверчето на майка ми когато се светнах, че те ще ходят в леля ми да се черпят. Стана ми мнооого тъпо. Ама няма как. Сега татито ни е на купон, Криското спи а аз си ровичкам тука форума. Кой както се е уредил.

Лека и неревлива вечер  smile3524

# 61
Диденце, освен че си имам зет прекрасен, твоя Миро е роден на 9.10 като мен Embarassed Hug

Мерсаж, мерсаж Hug Hug Hug
А за датата - аз за това се разбирам с теб и ми допадаш понеже си като МироТо - добра везничка Wink  bouquet
Радвам се, че снахичката вече папка и да се оправя милата ми Hug

...ако майка ми прочете какво си писала... ooooh!понеже Миши така кашляше, сополи....и аз не го заведох на лекар...ама Слава Богу вече си е добре Praynig Не ни забравяй и пиши по-честичко.Поздрави на добрата кака Heart Eyes

Табби, ех, че е сладка бубата - мен ме кефи повече с шапката и бастунчето Hug

Еликсирче -   bouquet

Лека, спокойна и непробудна вечер (за теб ТаталинКО Wink) Hug  bouquet

# 62

Аз да Ви се оплача как изтървах веселбата...днес освен племенницата се е родило и детенце на един приятел. До тук добре, обаче аз се точех да оставям зверчето на майка ми когато се светнах, че те ще ходят в леля ми да се черпят.

Анитка...ами вие защо не отидохте Wink
Аз навсякъде ги водя малките - даже в тандем Peace Особено пък като бяхме в Канада - там няма на кого да ги оставиш и навсякъде с нас Peace Тук поне имам избор Sunglasses

...не пропускам аз такива веселби Party

# 63
  • Варна
Анитка...ами вие защо не отидохте Wink
Аз навсякъде ги водя малките - даже в тандем Peace Особено пък като бяхме в Канада - там няма на кого да ги оставиш и навсякъде с нас Peace Тук поне имам избор Sunglasses

...не пропускам аз такива веселби Party
[/size]
Дидке, купона е в заведение. Ако беше в домашна обстановка щяхме да се замъкнем, но не е..Карай да върви. Аз пък си пийнах чаша винце (наздраве Wine Glass) и сега вече наистина отивам да лягам.

# 64
  • Den Haag
Здравейте  Hug, милички, днес неможах по-рано да се отчета.
Честито на месичинките днес   bouquet  bouquet  bouquet.
TABBY Ивана е страхотна най-много ми  хареса снимката където танцува
  Hug Heart Eyes Hug

ДИдка БГ БанДИТКа тенкююююю вериииии мачччч за форумчето  Peace
Таталинке честит рожденник   bouquet

На всички болнички да оздравяват по-бързо и целувки от нас  Heart Eyes

Лека и спокойна нощ  Wink

# 65
  • на брега на Дунав
Да се разпиша и аз набързо, че такъв мор ме гони и вече сънувам възглавничката.
Сигурно ще изпусна много неща ама сървъра - демек моята главица ми се претовари от информация, пък не си водиш бележки  Mr. Green, та ако пропусна някой, или нещо много моля да ме извините.
Честито на всички месечинки днес. То ясно , че ще порастнете големи, ама и много да слушкате мама и тати, че да не им побелеят косиците преждевременно.  Laughing
Таталинка да ти е честит рожденника миличка.
Веселушка много си правя за раничката не е шега работа това, но аз нямах твоя късмет и ми я обгориха още преди раждането. Много се притеснявах именно заради този факт и все си мисля, че Бог се намеси та да родя в последния момент секцио, защото знам ли колко щях да се разкъсам с тоя цикатрикс  newsm78. Иначе много си зависи колко е голяма предполагам и определено си се усеща ако имаш такава, но не в буквалния смисъл (пак казвам предполагам зависи и от големината). Аз вече бях писала, че аз си я усещах месеци наред с поддържането на гъбички и т.н. До колкото знам наличието  на раничка променя киселинността във влагалището, а всички знаем, че това е много важно за гъбичните инфекции. И аз спирам с лекцията  Embarassed.
Таби голям майстор мъжо ти бе. Я кажи с коя програма ги бара тез щуротии. Голяма сладурана бубата.
Все се каня да пиша как съм въвела глутена. Ами с хляб  Joy, хайде линчувайте ме сега  #2gunfire. Ама точно тъй май се получи, макар, че аз не се впечатлих чак толкоза от въвеждането му, че то ако тръгна за всичко да се кося директно за лудницата ме пишете (е не съм го карала джаста праста  Mr. Green). Та сядаме да ядем един ден и Сами ме гледа , ама ще ми изяде хапката и аз айде малко топвам хапчица и му давам и той доволен, доволен. И сега ядем редовно супички с хляб от млечната кухня и ни плющят ушите.
Таничка наистина си била страшна булка и като те гледах се сетих, че все си мисля да предложа, ама нещо забравям, да вземем да се разнообразим за малко като се истипосаме (който може) булки. Айде да се видим к'ви сме красоти в бяло, че ми е супер интересно да ви видя, пък и на мен ще ми е приятно да си припомня каква млада и зелена мацка съм била преди 7 години. Навити ли сте? И понеже който предложи той заложи аз утре ще се постарая да сканирам и да кача да ме видите.
Туй се сетих душички, пък и вече доста ми се спи ,тъй че ви казвам лека и спокойна нощ. Приятно сънища.

Последна редакция: ср, 24 яну 2007, 23:39 от korneliia_h

# 66
  • Den Haag
Забравих да ви кажа че и моят Викторито днес спа много и някакси сънлив ми се виждаше smile3507, а нямаше температура, много ме учуди, но не пропусна и днес да разглоби кошарката  #2gunfire

# 67
Нинани някой беше дал линк за минералните води - мисля, че беше a weach, та аз го четох по диагоналната система, но доколкото разбрах трапезната вода е неподходяща за бебета защото се обработвала с нещо си, за да и се намали "минералността". Аз лично мисля, че розовия етикет на девин е най-добре, а онзи ден гледах, че има и някаква вода на хип, но дори и не видях колко струва.
Веселушка, розовият етикет на "Девин" (и не само) също е заблуда, преди известно време даже имаше дискусия по ТВ за това.
Аз лично съм се замислила за кана "Брита", а в момента сме на изворна вода (от проверени източници, разбира се).
А пък ей тук пише за мазнините:
http://bulgaria.indymedia.org/newswire/display_any/3172/index.php

# 68
........Ами работно ти детенцето,бе Пеперудке Wink/заимствам обръщението от Дидката/...но за сънливостта не се чуди..и моя  юнак днес цял ден на сън го караше,ама да видим сега какво ще е...уж взех всички предохранителни мерки-гел и масаж на венците,свещичка в дупето,топла баня преди лягане и гледах да го поуморя с гимностика/,ама не се знае дали няма пак да ставаме 13457пъти за проверка на бойната готовност..........Но като се замисля-то аз от един мъдрец ,докато пробие се не траех,пък на хайвана поне 4 зъба му излизат в момента-и ако ви кажа какво му е в устичката-венеца е кърваво червен,парчета висят...абе хорор отвсякъде Rolling Eyes..........
За днешните месечковци-от сега да кажа-Да са живи и здрави  и много послушни!!!И мамите да се наспиват,а татитата -да им помагат!!!
Таби-направо нямам думи..........тя Иванна е невероянто фотогенична и така,ама с тия колажи татито ви направо изби рибата.....но да го похвалиш-ама непременно Naughty....и да знае,е тук има доста почитателки на фотошоп-ските му умения/а поръчки приема ли? Embarassed/
Елисир-като почнете да взимате храна редовно ще чакам отзиви-че и аз натам клоня като се дозахраним.......... Hug Hug Hugна Цецко,че не съм го виждала скоро и съм му се наканила.....
a witch -и аз мисля,че кана Брита е най-разумния вариант,ама пусто все не стигаме до нея...пък и ако не ви много лоша водата...вие уж сте в планински район-не е ли хубава при вас?
Буболинка-дано Джули се оправи и повече си нямате проблеми...а какво стана с вашите коремни истории и със захранването-че скоро не си писала..............
Сонка,Дидко дано е по-добре и честито ти бойно кръщение-оттук нататък що удари и падания ще има...ама това за олиото не го знаех,за което мерси....аз слагам мокър вестник или студенко  нещо и давам Арника в 5 или 9 сн....оня ден и на мен си дадох,че аз нали съм като децата....
Корни-да си жива и здрава че все се стараеш да пораздвижиш темата-е ,кой ако не аз първа ще се изтипоса мислиш...пък и сега като си гледам сватбените снимки и една носталгия ме обзема по отминалата младост...че там съм само на 26/макар,че за повечето момичета тук и 26 са си бая зряла възраст/...и като си спомня какви бяхме млади,красиви и влюбени...пък сега сме само красиви Mr. Green...та стига съм се обяснявала-ами ей на на...и още една-малко ми е лошо качеството,ама тогава още цифровите фотоапарати бяха мираж за нас....а ето и една от църковния ни брак...момиченцето го взехме назаем,та дано прихванем...ама ..... Crazy
Хайде сега лека ви и мека от мен и да си нагушкате мъниците и да ги нацелувате от мен......ама много..............

Последна редакция: чт, 25 яну 2007, 00:44 от Анонимен

# 69
Добро утро от мен след една безсънна нощ!
Тази нощ Елито беше решила да си играе и да пее, което не се хареса на тати и бати и бяхме заточени в хола. И сега съм нещо подобно  #Puppy dog
Та затова ви черпя с едно силно кафе  Coffee Coffee Coffee   и отивам да чета какво сте писали.
Вчера вечерта Ели си удари окото на един ръб и си мисля, дали не я е боляло.
Честито на месечковците - Божана и всички други, които имат повод да празнуват.

Последна редакция: чт, 25 яну 2007, 08:28 от Penelopa

# 70
Добро утро и от мен в това мрачно, но топло утро Hug

Пенелопа - като заспи Ели, лягай, че като знам какво е да си недоспал.
Ми (казвам му така, понеже ВикО така го нарича...котката и тя е Ми, от Мони Mr. Green) през ноща е цокал сигурно 10 пъти  ooooh!
Дано скоро избие вече зъбче, че  #Crazy

Лек ден момичета - отивам да пийна кафе с татито Peace
Камбанке
, много готина и различна булка си била Hug

Анитка, вчера бях ти писала Наздраве, но форума зацикли...и не можах да си пусна постинга Wink

Аз снимки от сватба нямам  Tired мога да покажа само от подписване -  не сме правили само имаме подпис Heart Eyes...мисля да си направим църковен брак като поотслабна и Миши поотрасне Wink ама МироТо дали знае newsm78 Mr. Green

Честито на месечинките ни - да са здрави и смели дечица Hug Hug Hug

# 71
Сиска, виждам че четеш миличка,драсне някой ред да кажеш как е малката принцеска,дано вече се е оправила напълно! Praynig
Аз ще се включа по-късно,сега отивам да пусна кафето че имам нужда от 23 поне Close

# 72
Добро утро и от мен,сладурки Hug
Бързам да се разпиша,че като знам колко материал имам да чета ooooh!Добре че Марти е при баба си,че то вече си иска внимание детето-иска все да играем Rolling Eyes

Дидке, много ме кефят постингите те-някак си ме зареждаш с положително настроение HugМерси боку за форумчето,вече даже се регистрирах,а и някои познати майчета срещнах там Wink А относно сватбите,то и ние с мъжо нямаме църковен брак,а само подписахме.Ама голяма съм патка-не стига,че не направих сватба,ами и подписах на 14.02.Така сега ще минавам с един подарък и за 14.02,и за годишнината Crossing ArmsА мъжо не ще и да чува за сватба,а аз толкова много искам.Дано някой ден ми се сбъдне мечтата да се видя като булка Praynig

Сонка,може да даваш бисквитка към млякото/кърмата,стига да имаш толкова,че и да изцедиш,а дано е така HugАз отскоро купувам бисквитки на Плазмон,но понеже вече съм захранила с глутен,не се притеснявам от кой вид са.Сутрин и вечер разбивам малко млякото и в шишето пускам 1-2 бисквитки,разклащам го още минута-две и е готово.Разтварят се много бързо,без да се налага да ги трошиш PeaceА и дано Дидко има по редки срещи с масата и с останалите мебели,че то това е неизбежно,ама все пак.Аз в такива случаи винаги мажа мястото с олио-бабин,но пък безупречен метод за предотвратяване на синини Peace
Таби,страшни колажи.Браво,браво,най ми харесва Иванна как танцува-голяма сладурана Hug

Буболинке,хайде стискам палци бързо да оздравява малката принцеса,че е много лошо дечко да е болен.И браво за папкането,радвам се че нещата там вече са добре   Hug

Хайде да си запазя правото и по-късно пак да се включа,че да не стана нагла Blush
Желая весел и изпълнен с мноооооого положителни емоции ден Hug  bouquet Hug

# 73
чета ви редовно, но не сколасвам да пиша. Стеф иска повече внимание, не мога да си позволя и грам да го оставям.

Дидка, съпричастна съм не акането. аз бях така години на ред  Стеф беше така във втория и третия месец , когато редувах Дуфалак-термометър-дуфалак..... до безкрайност. Сега обаче хапва всичко, определено не е злояд. Обича всияки разхлабващи храни - карфиол, броколи, кайсия, праскови, ябълка, тиквиЦа Simple Smile и пълни пампите, както никога до сега. Даже вчера му давах чай от шипка да позатегнем положението и заради витамин С-то.
Но както разбирам Миши си остава все още привърженик на кърмата и твърдата храна остава на заден план.

Пепрудке Дидке , определено Вики не харесва леглото си и е решил да му придаде друга визия. В крайна сметка си е неговото легло пък  Crossing Arms

Глутен не съм въвела. А днес за 1 път съм приготвила месЦе за Стеф - царевица, картоф и пуешко на ХИП. Купих БГ пюре кайсия на МАНДЕВ ( Асеновград) , той сигурно е брат на ГАНЧЕВ, ако се съди по качеството. Това пюре се лееше като нектар и затова няма да ЗАвтарям от него. Убедих се в качеството.

В неделя се реших и подстригах Стеф. Косата му бе ужасно неравна, на места стърчеше, особенно на въртелчето Simple Smile сигурно с цели 2- 3 см  в  повече
ето фото ПРЕДИ , тук е в конкуренция на Любчо на Пепитка

http://images13.snimka.bg/002014608.jpg
и след подстрижката, когато ми изглеждаше толкова голям, с по-удължено лице. Наистина нашите бебоци са вече малки момиченца и момченца.
http://images13.snimka.bg/002022837.jpg

Вчера купихме проходилка, така от време на време го слагам за по малко иначе е голяма носачка, умаляват  ми ръцете, въпреки на моменти така се заиграва, за повече от половин час дори.

За нощното ставане - така съм свикнала, че ако не става се събуждам сама. Тази нощ бяха поне 5 пъти, я за манджа, я изхлипа и прочее. Още не може да се обръща хубаво и трябва да го нагласям от време на време - Принца ми той 

Да смених ника Кабранска , по-кратко за удобство. И понеже съм с Анна, моят мъж останал с впечатлението а и логично според него било да съм и - Анни Simple Smile Та остава двойното "нн" Simple Smile

Освен това си чудесна булка, а венеца от маргаритки е вълшебен.

Вили, Нана и всички останали, стискам палци за бързо възстановяване.  Hug Praynig
Ей тия болести ужасни...

дойде време за сутрешното приспиване.... Simple Smile
до скоро

# 74
Крабанче, прекрасна булка си!
И роклята и венчето ми харесват много, ама то който си у убав, всичко му отива.

Табби, прекрасна кукла, и двата колажа са върховни. Поздравления на мъжо!

Ей ме и мене...
http://antovi.dir.bg/_wm/gallery/item.php?did=481184&df=60798&dflid=3
http://antovi.dir.bg/_wm/gallery/item.php?did=481182&df=60798&dflid=3
http://antovi.dir.bg/_wm/gallery/item.php?did=481187&df=60798&dflid=3
http://antovi.dir.bg/_wm/gallery/item.php?did=481199&df=60798&dflid=3
http://antovi.dir.bg/_wm/gallery/item.php?did=481195&df=60798&dflid=3
Ама хич не съм скромна, цели пет снимки.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт